facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bonte Veer

Adres: wielewaal, 1602 PV Enkhuizen
Telefoonnummer: +31228322027
Stad: Enkhuizen
Route: wielewaal
Postcode: 1602 PV



op zoek naar gerelateerd: Huttendorp Enkhuizen, Bonte Veer menukaart, Daghap Enkhuizen, IJsselzand Enkhuizen, Bonte Veer Facebook, Welzijnswerk Enkhuizen, Voor elkaar Enkhuizen, Belmobiel Enkhuizen
Recensies
Leuke sfeer personeel open in gesprek neemt de tijd rustig sfeer eten goed leuk opgediend meer dan primaEten: 5/5
Je kunt hier alleen of met meerdere personen lekker eten en gezellig samen zijn. Zelfs grotere groepen zijn hier welkom. De bediening is erg vriendelijk en de kwaliteit van het eten is goed. Ook een potje biljarten, met een biertje er bij behoort hier tot de mogelijkheden.
Aanrader. De gerechten zijn lekker en goedkoop. Hier werken mensen met een beperking, dat maakt het nóg leuker om erheen te gaan!
Leuke plek waar het gezellige workshop schilderen met een pas
Ik ben bijna iedere. Donderdag.in de Bonte Veer , het eten is Geweldig en het personeel is TOP je kan er heerlijk eten voor een prikkie en als je een 10 ritten kaart hebt betaal je helemaal bijna niks en krijg je ook nog Een toetje.
Op deze locatie zitten verschillende faciliteiten bij elkaar in één gebouw. Goed bereikbaar en voldoende parkeerplekken. Zowel met als zonder blauwe zone parkeren. Binnen ziet alles er verzorgd uit. De komende paar weken wordt de bar/biljart ruimte gebruikt door de GGD om trainingen te geven. De ruimte is hiervoor omgebouwd van gezellige ruimte naar “klaslokaal”.
Heerlijk gegeten en veel gelachen. Vertroeteld door heel gedreven personeel. De Bonte Veer wordt gerind door mensen met een verstandelijke beperking. We zijn daar zo welkom.
Goed eten. En gezelligEten: 5/5
Gezellige sfeer en lekker eten, ook het personeel is top!
Wij waren hier voor een cursus. Het was goed geregeld met koffie en thee. Het zaaltje was groot genoeg. Achter het scheidingswandje was een andere activiteit bezig waar wij wat geluidsoverlast van ondervonden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid