facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bonte Raaf

Bonte Raaf

Info

Ontwerp van allerlei kaarten, illustraties en grafisch werk waar je blij van wordt: van geboorte- tot trouw- en rouwkaart tot complete huisstijl op maat.



"Ontwerp- en illustratiebureau Bonte Raaf is het adres voor allerlei kaarten, illustraties en grafisch werk.Voor belangrijke levensgebeurtenissen zoals trouwen, gezinsuitbreiding, overlijden én het starten van een eigen bedrijf maken wij, Elise Rave en Chantal Biljard, meer dan alleen kaarten.Wij denken mee en denken verder waardoor er altijd een ontwerp ontstaat dat het hart raakt.Van bijzondere geboortekaart tot persoonlijke rouwcirculaire, van opvallende uitnodiging voor een bruiloft of een jubileum tot een herkenbaar nieuw logo met bijpassende visitekaartjes en flyers. Wij vertalen de wensen en ideeën van de klant naar een verrassend en altijd passend eindproduct."
Adres: Stoelenmatterwei 12, 5551 SP Valkenswaard
Telefoonnummer: 0651788105
Stad: Valkenswaard
Route: Stoelenmatterwei 12
Postcode: 5551 SP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Gastenboek met invulkaarten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buro Blanche Buro Blanche 1 km Wordt helaas niet gereageerd op mails. De telefoon wordt ook niet opgenomen na herhaa...
Built By Britt Built By Britt 2 km Ik heb Built By Britt ingeschakeld, omdat ik al twee jaar aan het stoeien was met het...
Sterken Ontwerpen Sterken Ontwerpen 3 km Ik laat mij al jaren tot volle tevredenheid adviseren door Willem Sterken van Sterken...
Vijfschaft Groentechniek Vijfschaft Groentechniek 68 km wij van Vijfschaft groentechniek leggen kleine maar ook zeker grote tuinen aan. van o...
Recensies
Fantastische samenwerking voor het maken van mijn illustraties én logo/huisstijl. Prettig contact, denken super fijn mee! Ook hebben Chantal en Elise hele fijne input gegeven. Heel erg blij mee! Ze denken echt graag met je mee en luisteren goed naar je wensen. Ik vind het heel waardevol om met deze 2 dames te werken.
Aan Chantal en Elise heb ik gevraagd een logo te maken voor één van mijn bedrijven. Ik had ze de vrije hand gegeven, want ik vertrouw volledig op hun kunnen. Ze kwamen met een verrassend ontwerp, waar ik nog een paar keer op heb geschoten. Maar eigenlijk vrij snel was het ontwerp naar mijn zin. Ze luisterden goed naar mijn wensen en konden deze heel goed vertalen in mijn logo. Ze zijn een ijzersterk team dat voor zowel zakelijke als particuliere klanten het juiste ontwerp kan maken.
Voor mijn families heb ik al diverse keren een gepersonaliseerd gastenboek/ condoleance register besteld. Bonte Raaf luistert goed naar de wensen en vertaalt dit moeiteloos naar een prachtig en uniek ontwerp. Ze werken ontzettend snel, wat voor de uitvaartbranche belangrijk is aangezien ik maar een paar dagen voor de voorbereiding heb. Zeer het aanbevelen waard.
Heel fijn team om mee te werken, naast onze trouwkaart en geboortekaartjes in dezelfde stijl hebben ze ook de laatste 3 edities van onze Brouwersgatse Glozzie topwerk geleverd voor onze carnavalsclub CV De Pintenwippers middels een mooie kleurplaat, een speciaal daarvoor gemaakt ganzenbord en een geweldige infographic om ons carnavalskabinet te introduceren!
Mijn hele huisstijl hebben ze intussen ontworpen, de dames van Bonte Raaf. Te beginnen bij een logo met allerlei symboliek erin. Dan een banner en een spandoek en nu ook weer mijn brochures. Allemaal even mooi!
Ik ben erg te spreken over Bonte Raaf! Na wat online te hebben gezocht, kwam ik uit op een voorbeeld van een invulkaart die van hen bleek te komen. Ik heb per mail contact gezocht en ze reageerden erg snel met leuke ideeën en tips voor een persoonlijke invulkaart. De bestelling werd thuisgestuurd en het pakketje was leuk aangekleed. Ik ga hier de volgende keer zeker weer bestellen!
Wij hebben onlangs als bedankkaart, voor de uitvaart van mijn oma, de Vergeet-me-nietjes plantkaart besteld. Wij zijn heel erg tevreden over de kaarten en geleverde service tijdens de bestelling. Door het vele werk dat komt kijken bij een uitvaart, had ik het niet altijd even scherp, maar met de geduldige medewerkers van Bonte Raaf kreeg ik alle info en details die ik nodig had. Erg fijn geholpen!
Voor ons huwelijk hebben we via bonte raaf een gastenboek besteld. We wilden hier wat aanpassingen in. De communicatie was zeer snel en prettig. Ze hebben ons uitstekend geholpen en al onze wensen waren mogelijk. Wij genieten nu van het prachtige resultaat. Ik zou de Bonte Raaf zeker aanraden aan anderen.
Het is al weer een poosje geleden, maar vorig jaar hebben Chantal en Elise me geholpen aan een logo voor mijn coachingspraktijk. Het is erg prettig om samen te werken met Elise en Chantal. Ik ben nog steeds blij verrast en enthousiast met het eindresultaat, dat ook echt uitdraagt waar mijn bedrijf voor staat. Ook kon ik bij Bonte Raaf voor een uitstekende prijs visitekaartjes bestellen met mijn nieuwe logo. Ik deel ze nog steeds met grote trots uit want ik ben erg tevreden over de topkwaliteit van de kaartjes! Ik kan je Chantal en Elise van Bonte Raaf van harte aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid