facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bonnewits Horeca

Bonnewits Horeca

Info

Naast complete inrichtingen met horeca-meubilair levert Bonnewits ook uw complete, professionele keuken!

Geschiedenis

Bonnewits Horeca Centrum "Al 25 jaar uw persoonlijke schakel in ondernemen".

Bonnewits Horeca is een begrip in de horecawereld. Voortgekomen uit het bedrijf van Bonnewits Senior, beginnen de broers Louis, Arthur en Leon in 1989 Bonnewits Horeca Centrum, gevestigd op de Industrieweg in Berkel en Rodenrijs, vlak bij Rotterdam-The Hague Airport. Verdeeld over twee locaties heeft het bedrijf een totaaloppervlakte van 8000 m2.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van niet alleen horecagelegenheden , maar ook andere sectoren zoals bedrijfskantines, sportverenigingen, scholengemeenschappen, zorginstellingen, gemeentelijke instanties en zelfs dierentuinen.

Waarom kiezen voor Bonnewits?
Bonnewits staat bekend om haar persoonlijke benadering, uitgebreide en deskundige advisering, snelle levertijden, grote voorraad en concurrerende prijzen. Het bedrijf heeft haar eigen importkanalen over de hele wereld. Omdat Bonnewits rechtstreeks importeert vanaf de fabriek, kan zij haar producten producten zeer scherp geprijsd aan de klant aanbieden. Of het nu een Amerikaanse grill of friteuse is, een ijsblokjesmachine uit Japan, of designmeubilair uit Italië, Bonnewits levert het allemaal. Naast voordelige nieuwe apparatuur levert Bonnewits ook occasions.
Vele duizenden machines zijn uit voorraad leverbaar. Alle machines worden door onze technische dienst indien nodig gereviseerd en schoongemaakt. Ook de (startende) ondernemer met een kleinere beurs heeft dus ruime keus.

Meedenkers
Bonnewits Horeca is een sterke partner in het opstarten van uw droomzaak. Vanaf een oriënterend gesprek naar een professionele bouwtekening naar een uitgewerkte offerte naar levering op tijd en op maat, tot aan de bereikbaarheid en service achteraf; Bonnewits is er voor u!

Bonnewits Occasions: een begrip in de horecawereld
Sinds jaar en dag is Bonnewits Horeca de onbetwiste specialist voor gebruikte horeca machines. Grote namen behoren tot onze klantenkring en gingen u voor. Vele duizenden machines zijn uit voorraad leverbaar. Alle machines worden door onze technische dienst indien nodig gereviseerd.
Op nieuwe apparatuur krijgt u 12 maanden garantie op onderdelen, en 3 maanden op arbeidsloon en voorrijden. Op occasion apparatuur krijgt u 3 maanden garantie op onderdelen en 1 maand op arbeidsloon en voorrijden.

Openingstijden
Ons verkoopteam staat, samen met onze technische dienst, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur voor u klaar!
In het weekend staan onze monteurs ook voor u klaar

Kom gerust eens langs in Berkel en Rodenrijs.

Adres: Industrieweg 37, 2651 BC Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31105116769
Stad: Berkel en Rodenrijs
Route: Industrieweg 37
Postcode: 2651 BC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Horeca apparatuur Apeldoorn, Horeca apparatuur Eindhoven, Horeca keuken leverancier, Horeca Apparatuur Amersfoort, Happy Italy Berkel en Rodenrijs, Horeca apparatuur zeeland, Horeca Groothandel Friesland, Bon line
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BSL Raambekleding BSL Raambekleding 41 meter Heel snel zondag besteld, dinsdag geleverd op maat gemaakte verduisterende rolgordijn...
AJ Tec b.v AJ Tec b.v 45 meter 100% aanrader. Vooraf duidelijke communicatie, snelle service binnen 4 dagen plek en ...
Matsuru Matsuru 218 meter Ik had een probleem met mijn handschoenen en dat hebben ze fantastisch opgelost. Echt...
MD MD 583 meter Exclusive high quality Ceramic pots and candles, made in europe.
Milispec International b.v. Milispec International b.v. 690 meter Facebookpagina van Milispec International b.v. Op deze pagina worden evenementen en g...
Sligro Bs Berkel Sligro Bs Berkel 852 meter Zeer slechte bezorgdienst. Heineken had nooit met ze in zee moeten gaan om via Sligro...
Recensies
Professioneel, snel en klantvriendelijk! Ik wilde graag een aanpassing doen in mijn bestelling en er werd meegedacht en snel gehandeld! Een voorbeeld van een internetwinkel met de service van een "gewone" winkel!
Geweldige zaak!
Fijne zaak waar service hoog in het vaandel staat. Hier kun je met gerust hard je inkopen doen prijs is niet zaligmakend service wel.
Alles wat je nodig hebt in de horeca heeft Bonnewits wel een oplossing.
Alle apparatuur is of kapot of het is duurder dan wat het ergens anders nieuw kost.
Betrouwbare en goede service!!! Zeker een aanrader
Superzaak. Goed geholpen
Vertaald door Google En het beste Origineel Dhe best
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid