facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bonnema DJ Shows

Bonnema DJ Shows

Geschiedenis

Kanjers van DJ's & entertainers, parels van shows en een kwaliteit van jewelste. De gangmaker op alle gelegenheden die moeten klinken en blinken!

www.bonnemashows.nl



"Bonnema DJ Shows is dé specialist voor feesten waar het moet klinken en blinken. Parels van DJ Shows en kanjers van entertainers tillen bruiloften, zakelijke event en privé evenementen naar een hoger level!"
Adres: kerkstraat 59, 6871BJ Renkum
Telefoonnummer: 0643971280
Stad: Renkum
Route: kerkstraat 59
Postcode: 6871BJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio Uittenbroek Studio Uittenbroek 918 meter Bruidsfotografie, trouwreportages, modefotografie, cosmetische fotografie, catwalk en...
BLUE-tec BLUE-tec 1 km Technological solutions for water treatment. Usable water, renewable energy and recov...
Hooijer Renkum B.V. Hooijer Renkum B.V. 1 km Prima ervaring, zeer goede service, en voor een redelijke prijs.
De Enk Groen & Golf BV De Enk Groen & Golf BV 2 km Slecht omdat greenkeepers niet in de gaten hebben dat het herfst is en dat dan blad g...
Olewo Nederland Olewo Nederland 2 km Kim paard geven wij al 6 jaar producten van Olewo bieten en peen ze is er dol op . I...
GLAS 24 GLAS 24 2 km Vorige week onze nieuwe ramen boven geplaatst boven. Ziet er netjes uit. Van enkel gl...
Recensies
Team Bonnema, Dank voor jullie inzet op onze trouwdag. Jullie hebben ervoor gezorgd dat de feestzaal er op en top uitzag! Fantastische verlichting, mooie booth en fantastische DJ die het genre van de gasten feilloos aanvoelde. Dank jullie wel!
Erg aan te raden! Contact was vanaf moment 1 erg persoonlijk en goed. Dacht echt overal in mee. Heeft zelfs met onze videograaf contact opgenomen om eea af te stemmen. Huib kwam zelf draaien op onze bruiloft. Vanaf begin tot eind heeft hij een top feest incl openingsdans neergezet! Onze gasten vragen nog steeds aan ons: Wie was deze te gekke DJ?! Zegt genoeg toch? Geweldig! Bedankt!!
Tijdens onze zoektocht naar een dj voor onze bruiloft kwamen wij op de website van Bonnema DJ Shows. Wij hadden een leuk kennismakingsgesprek met Huib, waarbij hij allerlei informatie verzamelde, maar ook goed meedacht en actief naar onze wensen vroeg. De verdere communicatie via e-mail, telefoon en app verliep goed. Vlak voor onze bruiloft konden we kort digitaal kennismaken met de uiteindelijke dj, Sebastiaan; een vriendelijk en rustig persoon. Op onze bruiloft was Sebastiaan ruim op tijd aanwezig en werd alles netjes volgens de vooraf besproken opstelling opgebouwd. De hele feestavond was er een top sfeer en volle dansvloer. Ondanks dat de lijst met opgegeven ongewenste muziekstijlen niet volledig is gevolgd, kijken wij terug op een geslaagd feest!
Ons feest was echt mede dankzij bonnema dj shows een feest om nooit te vergeten! Alles zag er tip top en professioneel uit! Huib denkt vooraf gaande aan het feest over alles mee en dj Bram heeft het dak eraf gedraaid. Voor ons geen andere dj show meer op onze volgende feesten!
Huib was de DJ op onze bruiloft. Vooraf een Spotify playlist aangeleverd ter inspiratie. Hoewel wij niet echt dansers in de familie hebben, heeft hij toch de vloer vol gekregen! We hebben ook de photomirror via hem gehuurd, wat was dat een geslaagd iets! De gasten waren er dol op.
Wij hebben bij Bonnema een photobooth gehuurd voor tijdens ons bruiloftsfeest. En wat is dit een groot succes. Alle gasten hebben heel veel foto’s gemaakt. Een echte sfeermaker op de avond! Het leuke was dat er 2 strips geprint werden zodat de gasten er zelf een konden meenemen en er ook een in het gastenboek geplakt kon worden. Er werden props meegeleverd en de photobooth werd op tijd geleverd op de locatie en door Bonnema zelf weer opgehaald. In de loop naar de bruiloft toe heeft Huib een achtergrond gemaakt voor de photobooth en voor de fotostrip. Dit is gedaan o.b.v. onze trouwkaart. Na hier en daar wat aanpassingen zijn we tot een ontwerp gekomen wat goed bij onze wensen aansloot. Hierin heeft Huib prettig meegedacht. Vlot na de bruiloft kregen wij alle foto’s digitaal. En wat hebben wij gelachen om hoe iedereen er op staat! Het is echt heel veel waard om de foto’s niet alleen op papier te hebben. We hebben genoten van de photobooth en wat deze teweeg brengt bij de gasten. Veel lol gehad en we zouden het iedereen aanraden.
Het eerste contact met Huib was gelijk prettig. Hij voelde onze wensen gelijk goed aan. Het gaf ons vertrouwen dat het wat de muziek betreft wel goed zou komen met ons feest. Er ging wat mis bij de extra toelichting bij onze openingsdans en de aankondiging van een cadeau van de gasten maar verder was het een prima feest. We hadden de fotospiegel erbij gehuurd. Dit was een groot succes. De gasten hebben zich er prima mee vermaakt en wij konden na het feest nog nagenieten met alle leuke en gekke foto's die waren gemaakt.
Bonnema DJ Shows hebben van ons trouwfeest een echt knalfeest gemaakt. Het contact met Bonnema was heel goed, ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en die vertaald naar een prachtfeest. Uiteraard heeft de DJ daar een groot aandeel in gehad; die heeft de hele avond als een dijk staan draaien met het gevolg dat de dansvloer de hele avond vol heeft gestaan. De bijgeboekte photobooth en lichtshow maakte het plaatje compleet. Nogmaals bijzonder veel dank aan Huib Bonnema en zijn team voor de muzikale aankleding van onze avond!
Super goed gedraait en iedereen heeft leuke avond gehad echt een aanraader voor als je een trouwfeest gaat geven
Wat maakt Huib er een feestje van!! We hebben van begin tot eind genoten en gedanst. Iedereen was enorm te spreken over onze goede DJ keuze voor onze trouwdag, wij ook!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid