facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BonneBella CoffeeGroup

BonneBella CoffeeGroup

Info

We bring you the best of coffee, machines en Baristi! Visit our website & enjoy your coffee! Catunambu & Mocca D'Or espresso coffee



"Welkom bij BonneBella! Dé specialist op het gebied van koffie en Jura machines.Met ons uitgebreide assortiment Jura koffiemachines kunnen wij alle modellen en functionaliteiten laten zien.In combinatie met ons brede koffieassortiment vinden wij samen met u altijd de combinatie waar u naar opzoek bent. In onze winkel hebben we meer dan 25 soorten koffie, van prachtige singels tot rijke melanges.Naast geautoriseerd Retail- zijn wij ook Jura e-commerce partner zodat we u online ook van onze service kunnen verzien."
Adres: Het Haagje 136, 7906 AD Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528354551
Stad: Hoogeveen
Route: Het Haagje 136
Postcode: 7906 AD


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Jura Hoogeveen, Nivona of Jura, Jura Amsterdam, Jura bonen, Zwitsers koffiezetapparaat, JURA dealer Zeeland, Jura zonder melkfunctie, Jura met ingebouwd melkreservoir
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Horeca J en P Horeca J en P 2 km Order snel geleverd, snel en laag geprijsd. Onderdeel was nergens anders te vinden!
Recensies
Naar een goedkoper merk die waardeloze koffie maakte ben ik op advies van een kennis bij bonnebella terecht gekomen. Daar super vriendelijk geholpen door Andre en zijn team en tevreden weggegaan met een jura E4. Deze nu inmiddels bijna 2 maanden in gebruik maar nog geen moment spijt. Machines zijn misschien slagje duurder dan de plaatselijke electronicawinkels. Maar kwalitatief stukken beter. En een veel betere service.
Een winkel waar klanttevredenheid voorop staat! Veel kennis en genoeg mooie machines in huis om thuis te kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie. BonneBella biedt perfecte klantenservice.
Na 2 goedkope lees: duurkoop machines te hebben gehad, wilden we nu een goede. Dan maar wat meer geld neerleggen, maar geen gepruts meer. We lieten ons adviseren door de verkoper van Bonne Bella en aan de hand van onze koffie voorkeuren kwamen er 2 geschikte machines uit. We hebben de machine Jura E8 nu een week en zijn er ontzettend blij mee. Hier kan geen Philips of Siemens tegenop. Het is ook een fijn idee dat je bij een eventueel defect meteen bij de winkel terecht kunt. We hebben er een gratis zak heerlijke koffiebonen bij gekregen en een onderhoudssetje. Het gaat uiteraard om de service en de goede kwaliteit producten, maar de winkel verdient wel een upgrade. Bedankt voor de goede service. We komen snel nog eens terug voor een nieuwe zak koffie!
Wij hebben onze Jura E8 voor reparatie naar bonnebella gebracht, de service was perfect en hij kwam als nieuw weer terug! Een aanrader!!!
Onze trouwe Jura De Jura die wij hadden was aan vervanging toe en door toeval terechtgekomen bij BonneBella in Hoogeveen. Maar een telefonisch contact gezocht want we wouden ook graag goed inruilen dat was geen enkel probleem. In de middag maar naar Hoogeveen gereden en de winkel opgezocht prima ontvangst, zeker geen luxe winkel, maar wel één waar de kennis over koffie en de machines aanwezig is. Na ons uitgebreid hebben laten vertellen over onze koffie gewoonte kwam er ook een advies. dit bracht ons tot de aankoop van een Jura E8. We kregen er nog een pak koffie bij en een wifi connector en de uitdaging om de machine geprogrammeerd te krijgen naar onze voorkeuren en smaak. Thuis uitgepakt en geïnstalleerd en met de instellingen bezig mag wel zeggen is erg makkelijk en geen problemen smaak naar behoefte af kunnen stellen voorkeursinstellingen kunnen uit voeren. Nu staat de machine te pronken in de keuken met een kopje eronder zodat ik vanuit de tuin de koffie alvast aanzet dankzij de wifi module en tegen de tijd dat ik er ben er een heerlijk kopje koffie staat We zijn erg blij met de aankoop en zullen zeker gezien de service en het advies er in de toekomst ook de koffie bestellen via hun webshop Johan Wanders
Geweldige service en een vlotte communicatie! Ik heb mijn toestel online gekocht, maar het geeft mij vertrouwen dat je ook nog terecht kan in een fysieke winkel. Wanneer je contact zoekt krijg je iemand aan de lijn die je persoonlijk verder wil helpen. Met veel plezier steun ik de plaatselijke ondernemers waar je nog echte service kan krijgen :- Zeer tevreden over mijn nieuw Jura E6 toestel.
Hartelijk ontvangen en duidelijke uitleg gekregen bij diverse jura koffiemachines zodat een aankoop een goed gevoel gaf. Alle machines waren aanwezig en zo kon er een goede keuze worden gemaakt. Tevens ontvingen we een prachtig, koffie gerelateerd, welkomsgeschenk. Super.
Wij kwamen door toeval in contact met BonneBella CoffeeConcepts. We zijn blij verrast met de service die dit bedrijf levert. Zelfs problemen die anderen hebben veroorzaakt lossen ze zonder één wanklank op. Binnen het kwartier nadat ik de bestelling had afgerond kreeg ik al bericht dat de order onderweg was naar de koerier. Nog geen 24 later is de bestelling al binnen. Met nog een vriendelijke persoonlijke boodschap erbij in. Super.
Na een aantal jaren gemarteld te hebben met espressoapparaten van inferieure kwaliteit, die om de haverklap kapot gingen, hebben we nu eindelijk gekozen voor een duurzame oplossing. We zijn naar BonneBella Hoogeveen gegaan en hebben van Andre Fieten een hele goede uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden. Andre heeft een echte passie voor koffie en neemt alle tijd om je zo goed mogelijk te helpen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een prachtige witte Jura Z10. We hebben hem nu 2 weken op het aanrecht staan en we raken er iedere dag meer van overtuigd dat dit een top aankoop is! Heerlijke espresso, cappuccino met mooie melkschuim met 1 druk op de knop en dan ook nog de Cold brew variaties,. Ook het reinigen is zeer eenvoudig en kost weinig tijd. Wat een topapparaat! Hadden we dit maar eerder gedaan!
Ik was op zoek naar onderdelen voor mijn mocca master . Wat een super fijne machine is en gaat al jaren mee . Ben super fijn en goed geholpen door 2 heren die wel van een geintje houden en ook nog super leuk advies gaven . Ik zal deze zaak zeker aanraden .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid