facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BONK Advocatuur

BONK Advocatuur

Info

De juridische wereld is complex. Ik kan je daar doorheen leiden. Arbeidsrecht I Overeenkomsten I Schade
BONK Advocatuur, jouw advocaat in Nijverdal



"Advocatuur gespecialiseerd in Arbeidsrecht voor werknemers en werkgevers, Personen en Familierecht, Ondernemingsrecht en aansprakelijkheid en letsel schade.No Nonsens aanpak met heldere en begrijpelijke communicatie en taal is wat Bonkadvocatuur kenmerkt."
Adres:
Telefoonnummer: 0548 745000
Stad: Nijverdal


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Knobben advocaat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sleeswijk Visser advocaten Sleeswijk Visser advocaten 345 meter Sleeswijk Visser advocaten
Recensies
Ik heb Bonk Advocatuur ingeschakeld voor een arbeidsconflict. Alles was snel duidelijk in beeld en geregeld de zaak gewonnen en uit eindelijk ook alles uitbetaald gekregen . Aldus een fijne ervaring met dit kantoor zal er de volgende x zeker weer contact mee opnemen mocht het nodig zijn. Matthijs bedankt voor je goede en fijne samenwerking om dit arbeidsconflict goed op te lossen.
Ik heb Bonk Advocatuur benaderd inzake mijn arbeidsconflict betreffende mijn ontslag. Ik heb telefonisch contact gehad met Dhr. Knobben en hij gaf mij goed juridisch advies. Dhr. Knobben is goed benaderbaar en reageert snel op vragen, zowel telefonisch/ mail. Bonk Advocatuur is echt een aanrader.
Jammer dat je niet meer in Deventer zit vind je een fijne advocaat Groetjes Marleen Gruben
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid