facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boni Supermarkt

Boni Supermarkt
"Je bent blij met een Boni supermarkt in de buurt, want bij Boni betaal je altijd de laagste prijs voor jouw boodschappen. Onze medewerkers staan graag voor je klaar. We streven ernaar lokaal de beste supermarkt te zijn waar je altijd aangenaam en voordelig jouw boodschappen doet.Boni supermarkt Hoogland biedt dus heel veel voordelen:- Altijd de laagste prijs- Het meeste waar voor je geld- De vriendelijkste medewerkers- De beste kwaliteit- Het gemak van minder keuze"
Adres: Hamseweg 51-53, Hoogland (Nederland)
Telefoonnummer: +31334802890
Stad: Hoogland
Route: Hamseweg 51-53


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Boni folder, Boni slijterij, Boni Supermarkt Nijkerk, Boni Supermarkt Slenaken, Boni Supermarkt Veere, Boni filialen, Boni Stadskanaal, Boni Openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Hoogland Albert Heijn Hoogland 1 km De AH is er één die redelijk groot is. Naar verluidt stond deze ooit in de top vijf v...
Gall & Gall Hoogland Gall & Gall Hoogland 1 km Fijne mensen en je kunt er ook je pakketje afhalen
Recensies
Kom niet vaak in deze Boni maar was aangenaam verrast door de vernieuwde inrichting. Supergoed en geeft ruime indruk. Ook ben ik zeer tevreden over de vriendelijkheid vd medewerkers. Assortiment is gewoon prima. Ik heb geen behoefte om te kunnen kiezen uit 100 soorten chips...schoonmaakmiddelen ...snoep..etc. Die beperking zouden meer supermarkten moeten doen.
Het is vies het personeel is niet aardig en er leven dieren een koker bijvoorbeeld
Gebruik gemaakt vrijdag van het parkeer terein. Nadat ik boodschappen gedaan had. Daarna wezen eten bij de plaatselijke chinees toen.ik terug kwam het hek dicht.
Altijd goede aanbiedingen, en aardige personeel
Goede buurt super, veelzijdige assortiment. Vriendelijk personeel Nette prijzen
Fijne winkel met goede prijs/kwaliteit verhouding. Voor de winkelwagens heb je tegenwoordig geen muntje meer nodig. Er is altijd wel een parkeerplek vrij op de parkeerplaats. Het personeel is aardig en behulpzaam.
Het is een kleine en overzichtelijke supermarkt waar je genoeg kan halen wat je nodig hebt. Kassamedewerkers zijn erg vriendelijk en de producten zijn van goede kwaliteit!
En wat kleinere maar goed opgezette Boni. Erg klantvriendelijk! Als je iets niet kan vinden en je vraagt het aan een willekeurige medewerker, dan lopen ze met je mee en begeleiden ze je naar de juiste plek waar het desbetreffende artikel ligt. Het is niemand iets te veel om te kijken of er nog voorraad is wanneer een vak leeg is. De winkel is duidelijk en overzichtelijk. Ook is de winkel erg schoon! Bij de kassa wordt je gegroet en vlot en netjes geholpen. Ik vind het erg fijn om er te winkelen!
Superfijne supermarkt! Ik kom er al jaren en alles is er te verkrijgen. Het personeel is erg klantvriendelijk en behulpzaam. Ga zo door. Ik ben een tevreden klant en kom hier graag boodschappen doen.
Ja verbouwing gehad en opgefrist maar wat belangrijk is voor mij is dat alles aanwezig is maar nee net als vroeger regelmatig je neus stoten, aanbiedingen na 2 dagen op en worden vaak niet aangevuld. Ik ben het goed zat in deze winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid