facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boni Supermarkt

Boni Supermarkt
"Je bent blij met een Boni supermarkt in de buurt, want bij Boni betaal je altijd de laagste prijs voor jouw boodschappen. Onze medewerkers staan graag voor je klaar. We streven ernaar lokaal de beste supermarkt te zijn waar je altijd aangenaam en voordelig jouw boodschappen doet.Boni supermarkt Maarssen biedt dus heel veel voordelen:- Altijd de laagste prijs- Het meeste waar voor je geld- De vriendelijkste medewerkers- De beste kwaliteit- Het gemak van minder keuze"
Adres: Nijverheidsweg 2a, Maarssenbroek
Telefoonnummer: +31346564336
Stad: Maarssenbroek
Route: Nijverheidsweg 2a


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Recensies
Wat is deze winkel achter uitgegaan, aanbiedingen van de volgende week ligt er al 3 dagen voor de aanbieding, alles is altijd op. En de prijzen kloppen nooit.
Veel winkel ruimte, ruimte tussen de vakken maar ook haar hoogte is prettig, goede lucht kwaliteit. Publiek is prettig, ook met de 1, 5m onderling. Kassa's, de supermarkt crux, bij 4 personen extra kassa's open; snelle doorlooptijd. Altijd ff aanbiedingen spieken, is eens een ander product. Sowieso fijn assortiment. Toch, nu 25 okt' 21, kom nu regelmatiger in deze Boni vestiging, wat ik zeker vind en wil aanvullen; medewerkers zijn erg behulpzaam desnoods hulp inladen auto, bij minder valide. Maar altijd een glimlach,
Fijn dat er, zoals de BONI, nog supermarkten zijn waar je voor de deur kunt parkeren. Voeg daarbij de acceptabele prijzen en je weet waar je moet zijn :
Bij bijna elk bezoek zie ik wel beschimmelde producten in de schappen liggen. Daarnaast zijn de medewerkers 2 extremen. Sommige zijn heel erg behulpzaam en laten je bijna niet met rust andere staren je aan van "wat moet je? Zie je niet dat we aan het roddelen zijn.". Heb één keer 10 min in de rij moeten staan omdat twee caissières aan het roddelen waren en de klanten niet wouden helpen.
Ben hier inmiddels 2 keer geweest. Onbegrijpelijk hoe rustig het is in deze mooie supermarkt. Wellicht dat dit rond de 'spits' anders is maar ze verdienen gewoon meer klandizie. Ze hebben dezelfde donuts als de AH heeft maar dan een stuk goedkoper en zo zijn er tal van andere producten die goed geprijsd zijn. De winkel is heel netjes en erg schoon. Zeker als ik dit vergelijk met de vele andere supermarkten welke ik bezoek.
Opzich redelijke supermarkt, vaak schoon en schappen goed gevuld. De oudere dames die hier werken hebben echter maar 1 bijzonder trage snelheid. Wel vervelend als je op tijd wilt zijn en elke klant maar langzaam wordt verwerkt.
Prima winkel maar ik vind persoonlijk het gehakt daar erg slecht. Houd de had niet.
Ik zou graag zien dat de versagdeling fruit iets beter in de gaten wordt gehouden. Verder prettigeceinkel, tegenwoordig naast de Lidl waar je niet alles kunt krijgen. Dat is niet erg met de Boni ernaast.
Vrolijk en vriendelijk personeel. Het assortiment is uitgebreid en van goede kwaliteit. Vaak lezen we bij de consumentenbond dat een andere supermarkt de voordeligste is, echter wanneer wij onze boodschappen doen zijn wij bij de Boni vaak veel goedkoper uit! De winkel is ruim opgezet en parkeren is gratis. Al met al een hele fijne en goede supermarkt!
Grote nette winkel.net naast een concurrent..hebben een hoop aanbiedingen. Let op ook achter de kassa staan aanbiedingen deze week b.v schoonmaakazijn..hele winkel naar gezocht haha
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid