facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bongers Verhuizingen en Opslag

Bongers Verhuizingen en Opslag

Geschiedenis

Bongers Verhuizingen is een familiebedrijf sinds 1920.

Vanuit Wageningen verhuizen wij huishoudens van klein tot groot. Niet alleen binnen Nederland, maar door heel Europa, of verder zo u wenst. Bongers Verhuizingen is een erkend verhuizer.

De erkende verhuizers werken volgens vaste algemene voorwaarden. Daarin is ook de aansprakelijkheid geregeld. Bongers Verhuizingen is ISO gecertificeerd; zo weet u dat wij doen, wat we beloven.

Onze specialisaties variëren van een maandelijkse inboedelgroupage naar Italië, via containers naar donker Afrika, tot zendingen naar Kathmandu.



"Familiebedrijf Bongers Verhuizingen levert al 4 generaties lang topkwaliteit. Het bedrijf is opgericht door W.E.J. Bongers in 1920. Van oorsprong hield het bedrijf zich bezig met transport van goederen in Wageningen en omgeving. Zo vervoerde W.E.J. Bongers bijvoorbeeld ijsblokken met paard en wagen naar woonhuizen. In de tijd dat zoon J. Bongers het bedrijf overnam hielden we ons al voornamelijk bezig met verhuizingen. Zowel binnen Nederland als ver daarbuiten richten wij ons.Wilt u meer weten over onze manier van werken? Neem dan vooral contact met ons op. U kunt per mail, het invulformulier, of met onze survey-app uw verhuizing op maat aanvragen. Natuurlijk komen wij ook graag bij u langs."
Adres: Nudepark 75, 6702 DZ Wageningen
Telefoonnummer: 0317 466 466
Stad: Wageningen
Route: Nudepark 75
Postcode: 6702 DZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Super goed bedrijf. Prettig personeel. Nette afhandeling.
We zijn blij met de keuze voor Bongers. Super goed van dienst geweest. Je kan altijd alles vragen. Ze gaan zorgvuldig en snel te werk! Aanrader dus als je een verhuisbedrijf zoekt!!
Fijn bedrijf. Zeer goede ervaring . Prijs kwaliteit perfect.
Wij hebben opslag bij Bongers, superhandig voor alle spullen die je tijdelijk niet nodig hebt.
Hele prettige persoonlijke service. Hoge klant gerichtheid en professioneel
Goeie service, denken heel goed met je mee. Zelfs in noodsituaties!
Prima en betaalbare dienstverlening, flexibel, hardwerkende en vriendelijke verhuizers!
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid