facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bonder Exotics

Info

Special Pets - Petfood and supplies



"Wij zijn gespecialiseerd in kleine zoogdieren en exoten. Bij ons vind u allerlei diersoorten en krijg u alle benodigde informatie.Ook verkopen wij allerlei benodigdheden en alle soorten voedseldieren.Voor bedrijf en particulierTevens zijn wij SBB erkend leerbedrijf en Dagbesteding"
Adres: Assendorperstraat 67 (L1), 8012DG Zwolle
Telefoonnummer: 0627841127
Stad: Zwolle
Route: Assendorperstraat 67 (L1)
Postcode: 8012DG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trimsalon Enjoy Trimsalon Enjoy 2 km Altijd goed en neemt de tijd!!!! Onze Berner ziet er altijd weer fris uit en ruikt he...
Dierenambulance Zwolle Dierenambulance Zwolle 3 km Wat een slechte organisatie dit.
Stoere Hondenmanden van Olievaten Stoere Hondenmanden van Olievaten 3 km Heb jij een stoere hond en ben je op zoek naar een unieke stoere hondenmand? Bekijk d...
Animoo Animoo 3 km Honden en paarden
Rose Mallow Rose Mallow 4 km Rose Mallow Kattenoppas & Kattengedragstherapeut Bij u thuis verzorg ik liefdevol uw ...
Recensies
Geweldige winkel! De eigenaar heeft super veel kennis van allerlei soorten dieren. Ben je van plan een reptiel, knaagdier of ander dier aan te schaffen zou ik je zeker aanraden hier naartoe te gaan. Wij zijn al jaren zeer tevreden klanten.
altijd een top service! eigenaar heeft veel verstand van alles wat hij verkoopt en de ratjes die we bij hem halen zijn echt super vriendelijk en nieuwschierig. Als je opzoek bent naar iemand om ratjes bij te kopen raad ik bonders exotics echt aan! Ook voor andere exotische dieren trouwens.
Hele lieve mensen die er werken, met veel ervaring. Ze hebben mij zo goed geholpen!!! Licht- warmte. Voer… blijft ook lang in leven Ook al is het een uur rijden Zwolle vanaf mijn huis. Het is het echt waard!!! Tot snel weer!
Bij deze zaak geweest om campbellie hamsters te halen. De meneer die mij hielp had er echt verstand van, hier gaat het meer om de dieren dan het geld en dat merk je ook wel ze gaan super met de dieren om en kunnen je al het advies geven wat je nodig hebt. Ook is leuk om door de winkel zelf te lopen om alle andere dieren te zien. Zeker een aanrader.
Juiste en eerlijke informatie gekregen bij aanschaf dieren. En mooi meegenomen dat je niet opgelicht wordt! Met recht een dierenspeciaalzaak, waar kennis niet ontbreekt!
Eerste pinksterdag 2020. Crisis bij een nest met jonkies van de grote bonte specht. Het nest is al twee dagen niet meer door de ouders bezocht. De krekels voor de baardagamen zijn snel opgevoerd... De jonkies hebben honger. Hoe kom ik aan voedseldieren! Een kennis tipte mij Bonder Exotics. Ik kreeg een doos vol met krekels, meelwormen en wasmotlarven! Thuisgebracht! En gratis! Kijk dat zijn mensen met hart voor dieren...
Super tof om daar te komen! Erg goed geholpen door zeer vriendelijk personeel die goed verstand van de dieren en alles wat daarbij komt kijken heeft, de tijd voor je neemt en veel informatie weet te geven. Eerlijke prijzen en goede kwaliteit producten. Ik kom zeker weer!
Veel dieren, maar goed verzorgd. ENORM veel passie en verstand van hetgeen ze doen. Daarnaast echt super veel liefde voor de dieren die ze verzorgen, zowel degenen voor de verkoop, als de *oppasdieren*.
Prachtige rondleiding gehad, heeft er erg veel verstand van en een prachtige locatie
De eigenaar is goud eerlijk! Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid