facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bonbonnina

Bonbonnina

Info

Bonbonnina Chocolates: wij maken Belgische bonbons en overige chocoladeproducten op ambachtelijke wijze.

Geschiedenis

Bonbonnina Chocolates: wij maken Belgische bonbons en overige chocoladeproducten op ambachtelijke wijze.

Adres: Vennestraat 30, 2161 LE Lisse
Telefoonnummer: 0638712654
Stad: Lisse
Route: Vennestraat 30
Postcode: 2161 LE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Dwarsdrijver De Dwarsdrijver 233 meter De Dwarsdrijver is Voorhouts eigen biermerk.
Proeven bij Syl Proeven bij Syl 469 meter Proeven bij Syl: wijncursussen, wijnproeverijen (o.a. Italiaanse & Spaanse wijnen en...
Recensies
Gisteren hadden we ons bedrijfsuitje, een workshop bonbons maken bij chocolaterie Bonbonnina in Lisse. In tweeënhalf uur neemt Nina Liesker je mee op reis in de cacao, chocolade en bonbons. En voordat je het weet, heb je gewoon 24 zelfgemaakte gevulde bonbons! Ontzettend leuk om te doen en ze smaken geweldig. Absoluut een aanrader! Enig nadeel: je blijft je handen wassen, want de verleiding is erg groot je vingers af en toe af te likken Dankjewel Nina!
Proefkonijn besteld om te beslissen of ik een chocolade abonnement wil afsluiten bij Bonbonnina. Het antwoord is 100% ja! Snelle, nette afhandeling en prachtig en vooral lekker! pakketje ontvangen. Je merkt aan alles dat Nina hier heel veel zorg, aandacht en liefde in steekt. Ik ben fan!
Afgelopen jaar wilde ik mijn klanten op een heel andere manier verassen. Bonbonnina heeft overheerlijke handgemaakt bonbons gemaakt. Daarnaast heeft zij mijn idee om ook mijn bedrijf hierin terug te laten komen prachtig vertaald in een staaltje vakwerk. De reacties van mijn klanten waren heel positief en iedereen kon deze lekkernij erg waarderen. Voor mij een echte aanrader om een keer totaal iets anders te geven. Nina bedankt voor je overheerlijke kunstwerk, want dat was het echt.
Metmij dochters hebben we een workshop bonbons maken bij Nina gedaan als moeder/dochters uitje! De puberdochters en ook ik vonden het superleuk om te doen met elkaar. Nina legde goed uit hoe we alles moesten doen en zo konden we alle drie een doosje heerlijke bonbons mee naar huis nemen! Ook nog wat geleerd over hoe cacaobonen groeien en geoogst en verscheept worden. Dus..... een hele leuke, leerzame, gezellige en lekkere workshop! Zeker voor herhaling vatbaar en zeker aan te raden voor een ieder die van chocolade houdt! Dank Nina en zeker tot ziens!
Wij hebben een workshop Bonbons maken gevolgd bij Nina. We hebben een super leuke middag gehad. Allebei een tray-tje heerlijke bonbons gemaakt en we hebben 2 smaken vulling gemaakt. Ook erg leuk was het proeverijtje van verschillende bijzondere chocolades uit specifieke landen. Je kunt echt duidelijk verschillen proeven, dat had ik nog nooit ervaren! Absoluut een aanrader!
Hebben een chocolade abonnement . Elke maand weer een verrassing. Heerlijke bijzondere chocolade tabletten en bonbons
Twee keer via Social Deal een chocolade workshop gereserveerd, die beide keren werd geannuleerd wegens omstandigheden. Via Social Deal geen geld terug, slechts tegoed als saldo op het account na veel gedoe. Helaas hebben zowel Social Deal als de ondernemer niet de kans gegrepen om onze negatieve ervaring om te zetten, daartoe leidt deze review.
Elke maand weer een leuke verrassing op de deurmat met het chocolade abonnement. Heerlijke chocolade van Bonbonnina. Top!
Hand gemaakte chocolade, iedere maand feest, krijgen we weer een heerlijk chocolade pakket!
Het Vaderdagpakket werd keurig op tijd bezorgd en de chocolade is ronduit verrukkelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid