facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bonbon Atelier Luca

Bonbon Atelier Luca
Adres: Grote Kromme Elleboog 12 , Groningen 9712 BK, NL
Telefoonnummer: 050 318 0500
Stad: Groningen
Route: Grote Kromme Elleboog 12
Postcode: 9712 BK


Openingstijden

Dinsdag: 10:30-18:00
Woensdag: 10:30-18:00
Donderdag: 10:30-18:00
Vrijdag: 10:30-18:00
Zaterdag: 10:30-17:00


op zoek naar gerelateerd: chocolaterie schlaman groningen, mr bonbon groningen, heerlijk chocolade groningen, chocolaterie groningen, bonbons groningen, leonidas bonbons groningen, bonbons maken groningen, handgemaakte bonbons
Recensies
Waanzinnig lekkere bonbons, de koffietruffels zijn echt de allerlekkerste. Heerlijk dat je er tegenwoordig ook gebakjes kunt eten met een goede kop koffie.
Wil je iets beters dan de confectie van Leonidas of Godiva ga dan naar Luca. De bonbons onderscheiden zich door smaak en vorm. De heerlijke smaken komen van de soms verrassende ingrediënten. Altijd verse bonbons. Hier zul je geen wit uitgeslagen exemplaren aantreffen. Vriendelijke doch zakelijke bediening. Nette inrichting. Verwen jezelf eens en neem een bouchée.
Puur ambachtelijke vervaardigde bonbons, naar eigen recept! Heel verrassende smaken! Een echte aanrader!
Hebben hier twee bonbons gekocht 1 met advocaat en 1 met thee. Duurde lang voor we geholpen werden door iemand die niet zo vriendelijk was. Ik had het er over dat ik niet wist hoe duur een bonbon was, werd hier niet over geïnformeerd. Toen we thuis waren hebben we de bonbons geprobeerd die met advocaat was redelijk maar die met thee was niet lekker. De bonbon was zo overheersend dat zelfs de smaak niet werd geneutraliseerd door water, peper of een pepermuntje.
Misschien wel de lekkerste bonbons van Nederland! 4 jaar geleden ben ik van Groningen naar Amsterdam verhuisd helaas heb ik daar nooit bonbons kunnen vinden die tippen aan die van Luca en ga ik soms op en neer naar Groningen om bonbons bij haar te kopen. De lavendel en passievruchten bonbons zij magnifiek.
Vriendelijke goed-lachse mensen. Altijd welwillend mee te denken over de samenstelling van het doosje. Heerlijke bonbons. Schattig winkeltje. Ben al jaren een tevreden klant voor cadeaus en mezelf.
Luxe bonbons, lekkerder dan de "ketens" zoals Leonidas..
Heerlijke bonbons in een feestelijke verpakking!
Zeer ernstig lekkere bonbons, ik zeg een aanrader
Best chocolate bonbons in Groningen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid