facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BON travel

BON travel

Info

BON Travel organiseert reizen naar de Caribbean en Beyond. Anguilla, Aruba, Antigua, Belize, Bonaire, Curaçao, Dominica, St. Barth, St. Eustatius, St. Lucia, St. Maarten, Saba of Beyond. Jij kiest!

Geschiedenis

Touroperator BON travel is gespecialiseerd in reizen naar het Caribisch gebied. Ze bieden de bekende ABC-eilanden en de bovenwindse Saba, St. Eustatius en St. Maarten aan. Maar zoeken ook voortdurend naar verborgen schatten in het Caribische gebied. In de afgelopen jaren hebben ze een indrukwekkend aanbod met verrassende onbekende pareltjes in de Caribbean ontdekt. Net als de Caribbean is het aanbod van BON travel erg divers. Lekker luxe en mondaine naar het Franse St. Barth, de ongedwongen eiland vibe van Anguilla proeven, Duikreis naar Diver’s Paradise Bonaire, een rondreis door Belize maken of avontuurlijk hiken op Dominica? Het kan allemaal. Kun je niet kiezen? BON travel is gespecialiseerd in combinatiereizen.

Adres: Stroeërschoolweg 6a, 3776MN Stroe, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 35 542 6071
Stad: Stroe
Route: Stroeërschoolweg 6a
Postcode: 3776MN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping 'Je moet het ruim zien' Camping 'Je moet het ruim zien' 463 meter Hele goede camping
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid