facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bomont Kamperland

Adres: Ruiterplaatweg 11, 4493 PG Kamperland
Telefoonnummer: +31113203002
Stad: Kamperland
Route: Ruiterplaatweg 11
Postcode: 4493 PG



op zoek naar gerelateerd: Bomont Nieuwe Collectie, Bomont Wonen, Openingstijden Bomont Middelburg, Bomont Sluis, Bomont sale, Bomont contact, Bomont Renesse openingstijden, Bomont Etten-Leur openingstijden
Recensies
Mooie winkel, personeel kijkt je niet aan, groet niet. Rent nog net niet weg als je een vraag hebt. Bende in de paskamers. Niemand die ook maar aanstalten maakt het even op te ruimen. Echt heel jammer.
Leuke winkel met deels prijzige kleding en kleine woonaccessoires a la Riviera Maison cq. Riverdale. Meeste personeel vriendelijk maar spreekt je helaas in het Duits aan als ze je niet kennen. Echt waar? Parkeren gratis.
Zeer aangename winkel. Topper!
Mooi lokaal warenhuis met leuke merken!
Vriendelijk personeel, ruim aanbod
Hele mooie en goede zaak, goede merken herenkleding, over de dames - en kinderkleding kan ik geen oordeel geven. De service is heel vriendelijk en niet opdringerig, top.
Geweldige winkel zeker voor noord-beveland.
Nette gezellige sfeervolle winkel. En vriendelijk personeel
Gezellige mooie winkel met veel hebbedingetjes
Prachtige winkel, veel keuze uit mooie en kwalitatief goede producten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid