facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bolsenbroek & Partners b.v.

Bolsenbroek & Partners b.v.

Info

Bolsenbroek & Partners B.V. Importeer uw auto's voordeliger met BPM advies van BBP. Ook voor partijen van 2-200 occasions. Full service!



"Gaat u een auto, motor of camper importeren? Dan moet u in Nederland BPM betalen. Wij kunnen voor u de beste manier van BPM aangifte bepalen. Sinds 2004 zijn wij specialist op het gebied van BPM, import taxaties, taxatierapporten voor de BPM tegenbewijs en alles wat te maken heeft met import. Neem contact met ons op en kijk op onze website voor veel informatie."
Adres: Bolder 7, 6582BZ Heumen (gemeente)
Telefoonnummer: 024-6632202
Stad: Heumen
Route: Bolder 7
Postcode: 6582BZ


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 17:30
Dinsdag: 08:45 - 17:30
Woensdag: 08:45 - 17:30
Donderdag: 08:45 - 17:30
Vrijdag: 08:45 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Auto invoeren met taxatierapport, Invoeren met tegenbewijs, BPM taxatie groningen, BPM taxaties, Autotelex pro import, Auto taxateur, BPM schade auto 2022, BPM taxatie camper
Recensies
Ik heb Bolsenbroek en Partners ingezet als contra-expert nadat de verzekering niet de schade aan mijn versnellingsbak wilde vergoeden na aanrijding met een hond. Ik ben heel goed geholpen door Frank Bolsenbroek dir/eigenaar die beëdigd expert, taxateur en gerechtsdeskundige voor motorvoertuigen is. Bolsenbroek zet zich enorm in voor ons probleem. Als ik 6 sterren kon geven zou ik dat doen. De schadebetaling gaat zeker weten goedkomen nu. Bedankt Frank!
Bij het zoeken naar een contra-expert de heer Bolsenbroek aanbevolen gekregen. Nog voor daadwerkelijk te beginnen al veel waardevol advies gekregen. Zeer behulpzaam.
Fijn en snel contact. Korte lijnen, duidelijke informatie. Voor mij is een waardebepaling youngtimer uitgevoerd voor de berekening van de bijtelling. Zeer snel en professioneel bedrijf.
Mijn oldtimer laten taxeren voor de verzekering bij Bolsenbroek. Zeer netjes, enthousiast en vakkundig geholpen in Heumen. Het nette taxatie rapport, met alle relevante punten en foto's van mijn oldtimer er in, toegestuurd gekregen. Over 3 jaar weer naar Bolsenbroek. Leon bedankt.
Recent een Bmw uit Duitsland gehaald. Ik heb de auto naar Bolsenbroek gebracht. Daar ben ik zeer goed geholpen door Willem-Frans. Hij nam de tijd om alles uit te leggen, zodat ik wist wat er ging gebeuren. Regelmatig werd ik geïnformeerd over de stand van zaken. Als extra service kreeg ik de auto gewassen terug. Erg tevreden over dit bedrijf en door een gunstige BPM berekening waren de kosten onder de streep minimaal. De BMW is inmiddels verkocht en heeft plaatsgemaakt voor een leuke Audi eveneens uit Duitsland. Gezien de goede ervaring uit het verleden heb ik Bolsenbroek gevraagd om mij met de import te helpen. En zoals verwacht; wederom een uitstekende service. Willem-Frans, het is inmiddels alweer even geleden maar alsnog enorm bedankt!
De communicatie over mijn verzoek tot ondersteuning bij BPM aangifte verliep vlot, ik kreeg snel reactie op mijn e-mails. Ik had mijn twijfels omdat ik te weinig weet van BPM aangifte maar Bolsenbroek & Partners heeft mij juist geadviseerd. De dienstverlening is op andere plekken goedkoper, maar dan kan je vaak niet met iemand overleggen. Het advies was het geld waard! Hartelijk dank aan deze mensen voor hun advies en ondersteuning bij de BPM aangifte, ik zou hen de volgende keer weer inschakelen.
Bolsenbroek & Partners heeft mij geweldig geholpen in een geschil met de RDW omtrent een ‘1-tje’ op mijn kentekenplaat. Procederen tegen de RDW is enorm lastig maar we kwamen er toch uit; Geen 1-tje op mijn platen! Dank Bolsenbroek en dank RDW!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid