facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bolke Enschede

Adres: Molenstraat 6, 7514 DK Enschede
Telefoonnummer: 053 4341341
Stad: Enschede
Route: Molenstraat 6
Postcode: 7514 DK



op zoek naar gerelateerd: bolke enschede facebook, vossenjacht bolke, bolke enschede open air, bolke passion, sauna foam party sauna bolke enschede netherlands sat nov 17 12 00 00 2018 17 november, bolke open air 2018, t bölke geplande evenementen, halloween bölke 27 oktober
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Stonewall Café Stonewall 428 meter Heerlijke plaats om jezelf te zijn.en dat kun je niet overal in de maatschappij. Ik m...
Recensies
Geweest bij 't Bölke afgelopen avond. Een externe organisatie had hier een party georganiseerd. Zeer warm binnen ging even over de 30 graden. Lucht kwaliteit zeer slecht. Airconditioning werkt niet naar behoren. Dit was een paar maanden geleden ook al zo. Hier hebben we wel over de discotheek niet de sauna.
We hadden onze kerstparty al
Zowel discotheek als bar zijn regelmatig vrijdag en zaterdag gesloten ivm besloten feesten. Het is dus een gok of je naar binnen kan. Indien wel toegankelijk: mooie discotheek met goed geluid en lichtshow. Café is vaak gezellig, mede door vriendelijk personeel.
Fantastische tent, leuke lichtman, lekker bier
Een heel erg leuke bruiloft hier mee gemaakt. Het personeel was vriendelijk, het feest was goed georganiseerd en het eten erg lekker. Alles liep in de ogen van mij als gast op rolletjes.
Een vriendin van me haalde haar jas op bij de bewaakte garderobe na een leuke jaren 80 party. Maar die was weg. Ze had wel haar nummertje. Personeel deed alsof het haar schuld was dat haar jas uit de garderobe verdwenen was. Ook de dagen daarna heeft ze geprobeerd om contact te zoeken met t Bolke, maar die reageerden op een gegeven moment niet meer. Erg slechte manier van omgaan met dit soort zaken, op het kinderachtige af. Update 31-12-2018. Na toch contact gekregen te hebben blijft het uiteindelijk weer ijselijk stil. Ze hadden al aangegeven dat dit nog nooit gebeurd was. Maar het dan op een volwassen manier afhandelen, komt in hun bedrijfsvoering niet voor. 1 ster voor slechte communicatie en afhandeling klachten. Geld binnenharken lukt ze prima, hun eigen fouten onder ogen zien en correct financieel compenseren lukt ze schijnbaar niet. Erg erg jammer.
Heb je nog ergens een hoop grijze munten liggen? Deer heb je ooit ruim €2 per stuk voor betaald. Nou, die zijn nu hier dus niets meer waard! Hierover was / is niet op de website te vinden. Hoe lang de blauwe munten nog geldig zijn is dus ook nog onbekend. Tijden en vorm van de feesten wijken regelmatig af van dat wat op de website staat. Eenmaal gekochte munten worden niet teruggewisseld. Devies: Geen cent teveel uitgeven in deze tent.
Dinsdag geweest. Een nitwit achter de bar die de tv belangrijker vond als de gasten. Geen welkom gevoel. Voor afrekenen was het korte broekje wel te vinden. Begrijp dat dit bij de korting is inbegrepen. Gewoon slecht ook de hygiëne !!
De schoonste en meest complete gay sauna van Nederland qua uiterlijk heeft het overeenkomsten met Babylon Bangkok. Maar niet overal zo donker gelukkig Jacuzzi. Zwembad. Droge sauna en stoombaden. Zijn allen super op temperatuur en luchtvochtigheid. Goede heerlijke menues en eenvoudige hap. Gezellige bar met dito rookruimte
Leuke club met een fijne 90’s vibe!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid