facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boli Media

Info

Boli is een jong en creatief media bureau, dat uw boodschap de juiste vorm geeft om de gewenste doelgroep te bereiken.

Geschiedenis

Boli is een jong en creatief media bureau, dat uw boodschap de juiste vorm geeft om de gewenste doelgroep te bereiken. Wij werken uw idee uit tot een passend ontwerp. Van het ontwerpen van uw huisstijl, een flyer of een website, tot het schrijven van wervende teksten of het monteren van een promotiefilmpje.

Wij zijn Bob (22) en Linda (24). Bob is afgestudeerd journalist in de richting van tv-journalistiek. Zijn passie ligt bij het monteren van filmpjes en hij houdt daarnaast erg van schrijven. Linda is grafisch vormgever en heeft zich daarnaast gespecialiseerd in webdesign.

Samen leveren wij u de media-uiting op maat.

Adres: Antilopespoor 212, 3605CP Maarssen
Stad: Maarssen
Route: Antilopespoor 212
Postcode: 3605CP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MKB lead MKB lead 497 meter wij zijn u partner bedrijfs,cloud en beveilings software
Recensies
Ik had een nieuw logo met beeldmerk nodig voor mijn bedrijf. Boli Media had dit binnen 'no time' voor elkaar. Er gingen wat mailtjes over en weer betreffende wensen en tips en Linda dacht met mij mee, heel prettig! Als je een logo nodig hebt en je twijfelt..... Boli Media, gewoon doen! Linda, nogmaals dank en wie weet... tot gauw!
Leuke gifs laten maken voor airplantshop.nl en online laten zetten door boli media. Ze zijn erg snel en alles was direct naar mijn wens en smaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid