facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bokstijn & Zuidwijk klus- en montagebedrijf

Bokstijn & Zuidwijk klus- en montagebedrijf

Info

Klus en montagebedrijf voor al uw klussen in en om het huis

Geschiedenis

Wij zijn een jong klus bedrijf met een unieke service, wij verzorgen uw verbouwingen en bestratingen en allerhande kluswerkzaamheden. Van ontwerp tot realisatie alles onder een dak met dezelfde vertrouwde gezichten, bel vrijblijvend voor een offerte.



"Wij zijn geopend maandag van 13:00 tot 17:00 uur. Dinsdag tot en met vrijdag 09:30 tot 17:30. Op zaterdag 10:00 tot 17:00 uur. Wij zijn telefonisch te bereiken op 070-3456125 of via [email protected] TIJDENS LOCKDOWN KUNNEN DE OPENINGSTIJDEN AANGEPAST ZIJN."
Adres: medler 16, 7006 JZ Doetinchem (gemeente)
Stad: Doetinchem
Route: medler 16
Postcode: 7006 JZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouman vloerservice BV Bouman vloerservice BV 3 km Wij hebben in ons oude huis een visgraatvloer laten leggen en zijn daarbij uitstekend...
Reddy Keukens Doetinchem Reddy Keukens Doetinchem 3 km Al twee keer een moderne keuken gekocht bij Reddy Keukens Doetinchem. Perry Nesselaar...
Thuisin Van der Woude Thuisin Van der Woude 4 km Vriendelijk bedankt voor het repareren van ons plissé gordijn, het werkt weer top en ...
Bulten Verbouw Bulten Verbouw 4 km Tegelen, stuken, timmeren en alles wat verder nodig is om van uw huis weer uw thuis t...
ARX Interieurarchitectuur ARX Interieurarchitectuur 7 km Interieurarchitectuur voor de zorg en kantoren en voor particulieren. Hier vaak een o...
Recensies
Super leuke zaak waar ik al jaren kom! Ga hier vooral heen als je voor kwaliteit kiest. Ze hebben een heel uitgebreid assortiment producten en boven ook nog een ruimte vol kostuums. Ik ben heel goed geholpen door Nicolette!
Gisteren 26/11 2022 een helium bollon gehaald. Loopt nu 27/11 2022 08:41 al leeg. Zal me kleindochter, 4 jaar niet vrolijk van worden.
Kwam er om een collega van Stedin voor zijn vrijgezellen feest, super leuk advies gehad. En wat een aardig personeel! Mooie winkel leuk ingericht. Wat hebben we een lol gehad! Ik kan deze winkel echt aanraden voor feestjes, balonnen. Nog bedankt voor de goede hulp!
Normaal gesproken haal ik altijd mijn versieringen hier. Gister staande cijfer balonnen gekocht, in de avond bij het blazen, bleek er een scheur in te zitten. Vandaag terug geweest en aangegeven wat er is gebeurd. Wat krijg ik te horen? Tja dat gebeurd weleens. Niet eens aangeboden om een nieuwe te krijgen of een andere oplossing te vinden of mijn geld terug. Niet eens een reactie of een jammer. Dat was de laatste x dat ik hier ben geweest.
Leuke winkel met veel keuze. Even nog wat schmink en een veer gekocht
Vandaag langs geweest. Waar is de tijd gebleven dat er nog veel keuze was in outfits. Viel me echt enorm tegen… Niet meer wat het geweest is.
Een fantastische zaak met een groot & uitgebreid assortiment. Vriendelijk personeel.Ben goed,vriendelijk te woord gestaan, terwijl ik toch pas voor de 1e keer aldaar in Den Haag geweest ben. Ben voornemens nog eens terug te keren. Geweldige service, daar er iets gereserveerd kon worden, wat voor 10 dgn. Geleden netjes verpakt is toegezonden. "TOPPIE" Bedankt Bokstijn Team Den Haag.
Beste eigenaar, INDERDAAD WAS MIJN REVIEW BIJ DE VERKEERDE TERECHT GEKOMEN. Mijn welgemeende excuses!!!!! Deze review moest gaan over STUDIO PAT op de regentesselaan. Jou zaak ziet er geweldig uit. Ik zal een link naar uw website delen op al mijn social media. Aanprijzend natuurlijk!
Een feestwinkel met veel keuze en vaak ook dingen waar je niet over nagedacht had. Het personeel hebt je altijd heel goed op weg als je naar iets specifieks opzoek bent. Ze geven altijd goed advies en als ze iets niet hebben waar je naar opzoek bent proberen ze je te helpen met goede alternatieven ze denken echt met je mee en nemen de tijd voor je.
Mooi en leuke winkel. Groot assortiment en leuke prijzen. Aardig personeel Behulpzaam en meedenkend. Voor je helium balonnen, feest spullen en verkleed party moet je hier zijn. Betaalparkeren voor de deur un bekende winkelstraat in Den Haag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid