facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boks Premium Boxing Club

Info

7 dagen per week meerdere bokslessen, zaktraining, fitness of zelf gebruik maken van alle faciliteiten waaronder 2 boksringen van 6x6, div. bokszakken etc.

Geschiedenis

Bij Boks! worden 7 dagen per week meerdere bokslessen gegeven. De fitness is de gehele dag beschikbaar. Het unieke aan Boks! is dat je los van de bokslessen die je kan volgen, ook zelf de hele dag kan trainen, en gebruik kan maken van al de boksfaciliteiten zoals de boksringen, bokszakken en pads. Kom eens langs voor een gratis introductietraining.



"Boks! is een sociale en gezellige boksschool gevestigd in Zoetermeer waar jong en oud samen met elkaar trainen en waar respect hoog in het vaandel staat. We zijn 7 dagen per week geopend en hebben wekelijks meer dan 30 lessen. Wij hebben professionele trainers met aandacht voor onze leden. Kom eens langs voor een gratis proefles en ontdek de leukste boksschool van Zoetermeer en omstreken."
Adres: Da Costastraat 38, 2712EW Zoetermeer
Telefoonnummer: 0641796330
Stad: Zoetermeer
Route: Da Costastraat 38
Postcode: 2712EW


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 09:30 - 13:00
Zondag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Boxing Club Leiden, Gym Zoetermeer, Boxing Club Leiden abonnement opzeggen, Combo gym, Boksen Waddinxveen, Boksen Boskoop, Cardio Boksen Gouda, Boksen Benthuizen
Recensies
Hele leuke gym! Ik doe alleen fitnesss en met de nieuwe apparaten is het helemaal een fijne plek om te trainen. Hiervoor lid geweest van 5 andere sportscholen in Zoetermeer maar qua fitness begeleiding is Boks! echt top in vergelijking met de voorgaande sportscholen. Hier geen macho cultuur of insta fitgirls, gewoon gezellig en lekker doorpakken Super Arie en Alina, de nieuwe apparaten!!
Een fijne boksschool met een hele gezellige sfeer! Bokstrainingen worden gegeven o.b.v. verschillende ervaren trainers! Dit ervaar ik als heel erg fijn, want hierdoor leer ik zelf ook steeds meer en ik ervaar elke les als positief, want zo wordt elke les ook altijd afgesloten! En lukt het een keer niet? Geen probleem, ieder traint op zijn/haar eigen tempo en niveau. Dat maakt het ook fijn, er is geen hoge lat die behaald zou moeten worden. Belangrijk voor mij is ook dat er rekening met ieder wordt gehouden, denk aan eventuele blessures of mentaal. Kortom: Superfijne sfeer, nieuwe vrienden gemaakt, lekker sporten, alles op eigen tempo en alles met respect. BOKS!
Sinds een half jaar volg ik hier 1 a 2x per week boksles en 1x per week Personal Training. Ik ben meer dan tevreden! Het personeel is altijd aardig, meedenkend en gezellig. Alle materiaal is nieuw, schoon en van goede kwaliteit. Zowel met je sportschema als je eetschema word je hier super geholpen en geadviseerd. Dat laat in mijn ervaring op vele andere sportscholen te wensen over. De diverse soorten bokslessen voor zowel beginners als gevorderden zijn ook heel leuk. Voor ieder wat wils en het is echt een goede en leuke workout! Zelf vind ik fitness alleen soms erg saai. De combinatie conditie, kracht, bokstechniek maakt het voor mij zodanig, dat ik het sporten bij Boks! nu al langer vol houd dan alle pogingen hiervoor. Lijkt boksen je leuk en wil je fitnessen in een relaxte sportschool? Kies dan zeker voor Boks!
Fijne sportschool, goede begeleiding bij fitness en bij het boksen. Er zijn ervaren trainers en er is een goede sfeer om op een prettige manier te sporten. Persoonlijke benadering en trainingsschema’s aangepast op mijn doelen maken dat ik hier nu al een paar jaar heel graag kom.
Leuke club met een gezellige sfeer. Ik vind de bokslessen intensief maar mijn conditie gaat met sprongen vooruit!
Ik boks hier nu 2 jaar en heb het nog steeds heel erg naar mijn zin! Ik ga er nooit met tegenzin naartoe, omdat ik mij er heel erg thuis voel en het een hele fijne boks/sportschool is. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en ik zou het iedereen aanraden! Eigenaren + trainers zijn super vriendelijk en gezellig!
Ik en mijn vriend doen aan PT les als sinds 1,5 jaar. Mijn vriend volgt ook boks lessen en is zeer tevreden. We zijn nog nooit zo fit geweest. De beste begeleiding die ik NIET eerder heb ervaren. Er wordt ook aandacht besteedt aan onze voedingspatroon. Daarnaast is de boks school altijd gezellig leuke mensen, het is netjes en schoon. De juiste muziek waardoor je nog harder wil trainen. Kortom zeer tevreden.
Een sportschool met een professionele en relaxte sfeer. Hier kom je echt om te trainen en beter, fitter, sterker te worden. Het maakt niet uit wat je startniveau is, iedereen die wil sporten is er welkom. De Personal Training bij Boks! Zoetermeer vind ik pure luxe. Je wordt goed en gezellig begeleid naar je doelen en voor je het weet zie je al vooruitgang en voel je wat spieren opkomen. Fijne mensen die maken dat je je welkom voelt en die je stimuleren in je sportdoelen.
Hele fijne sport/boks school! Met de personal training word je ook hartstikke goed begeleid en ga je ook echt goed voorruit. Iedereen is altijd welkom ook voor de bokslessen als ik vrienden mee neem dan zijn ze ook helemaal verbaasd hoe goed je word opgevangen en begeleid. Lekker de ruimte ook om alles te kunnen doen. Ik raad ze zeker aan ! Ze staan altijd voor je klaar of denken met je mee hoe het anders anders kan.
Hele fijne laagdrempelige sportschool! Had zelf nooit eerder gebokst en voelde me als nieuweling heel erg welkom of je nou al jaren bokst of net begint, iedereen is welkom. Ik heb nu bijna een jaar wekelijks Personal Training bij Boks! en werd vanaf het begin gelijk heel goed gecoacht en gemotiveerd. Door de fijne gemotiveerde begeleiding en de combinatie van boksen en cardio heb ik in een aantal maanden mijn al kunnen bereiken afvallen & fitter/sterker worden. Boks! Onderscheidt zich van de “ fit for free’s “ en de “ basicfits” omdat ze de focus leggen op hun leden. Je voelt je geen nummertje, maar een gewaardeerde klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid