facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boks Internet

Boks Internet

Info

Boks Webdesign maakt kwalitatieve weboplossingen tegen aantrekkelijke tarieven.

Geschiedenis

Heldere afspraken en gratis support.

Met ons is het eenvoudig zaken doen. Heldere afspraken, vlotte doorlooptijden en geen contract vol kleine lettertjes. Wij hebben maar één doel: van uw website een succes te maken! Want dat bepaalt ook ons succes.



"Boks Webdesign voorheen Boks Internet is sinds 2004 actief in het ontwerpen en realiseren van allerlei vormen van reclame en online producten. In deze periode zijn we een partner geworden voor vele bedrijven. We zijn er trots op nog steeds veel klanten van het eerste uur te mogen blijven begroeten.Bij ons krijg je meer dan een website. Wij vinden het leuk om even in jouw schoenen te gaan staan en na te denken over de beste oplossing om jouw specifieke doel te bereiken. Advies over de juiste inzet en indeling van je website.Binnen onze vakgebied is niets te gek of onmogelijk. De markt is constant in beweging en daarin vinden wij continu uitdaging om het mooiste en beste voor onze klanten te bedenken en leveren."
Adres: Betterwird 34, 9101 PB Dokkum
Telefoonnummer: 085 - 273 3 272
Stad: Dokkum
Route: Betterwird 34
Postcode: 9101 PB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LauwersReclame LauwersReclame 0 meter Onze bedrijfsbus laten bestickeren wat een snelle goede service en een top bedrijf!
Robin Dijkstra marketing & communicatie Robin Dijkstra marketing & communicatie 1 km Robin Dijkstra Marketing & Communicatie maakt website's voor bedrijven. Ook kun je je...
PROPX PROPX 2 km Webdesign Websites Webshops Reclamemateriaal Fotograaf Luchtfoto Luchtvideo Drone Int...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid