facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boks Beijer, zelfst. adv. RegioBank

Boks Beijer, zelfst. adv. RegioBank

Info

Een kantoor om de hoek, met een zelfstandig adviseur die jij kent. Waar je je geldzaken regelt zoals jij dat wilt. Dat vind je dus bij RegioBank.

Geschiedenis

Een kantoor om de hoek, met een zelfstandig adviseur die jij kent. Waar je je geldzaken regelt zoals jij dat wilt. Dat vind je dus bij RegioBank.

Adres: Dorpsstraat 33, 7451 BS Holten
Telefoonnummer: 0548-362551
Stad: Holten
Route: Dorpsstraat 33
Postcode: 7451 BS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Transparant Advies Groep Transparant Advies Groep 185 meter Staat al jaren bekend als een betrouwbare partner als het gaat om, objectieve, deskun...
Bannink Verzekeringen & Hypotheken Bannink Verzekeringen & Hypotheken 299 meter Bannink Verzekeringen & Hypotheken
Advire Advies & Administratie Advire Advies & Administratie 2 km "Ons kantoor verzorgt de administratie en fiscale aangiftes voor de ZZP-ondernem...
Recensies
Al jaren onze verzekeraar. Snel de verzekering voor de auto regelen is met een telefoontje gedaan. Alle verzekeringsvragen kunnen belegd een zullen beantwoord worden.
Al enige jaren klant bij Boks Beijer en alleen maar goede ervaringen. Wij zitten bij BB om het goede en persoonlijk contact. Gelijk iemand aan de telefoon ipv een uitgebreid keuzemenu, ipv in de wacht staan en doorverbonden worden.
Jammer dat ze zijn samengevoegd met Kalsbeek assurantiën want hun kantoor zat mooi dichtbij en nu helemaal in Holten "of all places"
Dure WA verzekering met ook eens nog ruim 10% prolongatiepremie per jaar. Bij beëindiging door Boks ook nog eens poiliskosten in rekening gebracht.
Boks Beyer is goed, makkelijk bereikbaar, via telefoon en de weg, maar ook klant- vriendelijk en heel behulpzaam: kortom GOED!!!
Daar kan alles in een en persoonlijk geen automaat dus je bent geen nummer maar een klant
Goed advies ontvangen!!!
beetje post brengen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid