facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boks Academie Urk

Boks Academie Urk

Info

Boksen is de sport om lichaam en geest fit te houden. Boksen is uitdagend omdat het een beroep doet op je lichaam en geest als geheel: uithouding; kracht; snelheid; coördinatie; lenigheid; mentale weerbaarheid;

Geschiedenis

Een bokser is continu in beweging: verplaatsen; verdedigen en stoten, en dit alles in oneindige combinaties van bewegingen. Boksen behoort tot de moeilijkste sporten om jezelf eigen te maken. Boksen is daarom een sport waarop je nooit uitgekeken raakt. Vraag het onze sporters die recreatief de sport bij ons beoefenen gedurende tientallen jaren. Boksen is en blijft voor jong en oud !

Adres: het rister 14, 8314RD Bant (plaats)
Telefoonnummer: 0646370357
Stad: Bant
Route: het rister 14
Postcode: 8314RD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportclub Bant Sportclub Bant 590 meter Ik zit er all een jaar en het is heel leuk goede trainers leuke club In de kantine is...
Dartsclub De Eigenwijze Dartsclub De Eigenwijze 3 km Al meer dan tien jaar komen we met Pinksteren naar 'Eigen Wijze' voor ons traditionel...
Manege NOP Manege NOP 3 km Leuke en zeer goede manege lessen zijn top aanrader leuke en goed verzorgde paarden e...
Recensies
Kleine Boksschool kleine groepen veel aandacht #NOP #Emmerloord #noordoostpolder #boksen #sporten
Dit is dè plek waar je fitness en boksen kan combineren. Met veel enthousiasme en uitdaging wordt je begeleid door Ben. Het fijne is dat je sport in kleine groepen waardoor er aandacht is voor iedereen.
In december 2017 begonnen bij boks academie bant nadat ik op google had gezocht naar een sportschool. Uiteindelijk bij Ben terechtgekomen en verteld wat mijn doel was gewichtsverlies en conditie verbetering. Nu na bijna drie maanden kan ik kort zijn in deze periode al 6 kilo kwijt en al veel minder moeite met simpele dagelijkse dingen zoals de trap op lopen. De training is intensief en geeft mij 100% voldoening en ook niet onbelangrijk de sfeer is goed je voelt je er op je gemak. Kortom zoek je een goede sportschool en heb je wellicht ook een doel net als ik dan kan ik je deze sportschool echt aanbevelen.
Boksles bij Boks Academie Bant is een aanrader. Zeer capabele instructeurs en er heerst een fijne, gemoedelijke, sfeer. Kom zeker een keer hier boksen.
Nu zo'n 3 weken lid bij BCVB, leuke sportschool. Goede prijs, intensieve gevarieerde lessen en aardige mensen. Beginner of gevorderde, je kan hier terecht!
Als je een leuke sportschool zoekt met goede begeleiding dan moet je zeker hier zijn! Lekker veel variatie in sporten en dat in Bant.
Leuke boksschool. De lessen zijn zeer afwisselend en leerzaam. Ben Quint is een fanatieke leraar, die met veel passie je wegwijs maakt met het boksen.
Ik ben zeer enthousiast over de gevarieerde, goed begeleide training die wij krijgen van Ben. Alles wordt aangepakt. Een echte aanrader voor diegene die echt fanatiek wil sporten.
Op een enthousiaste manier worden je hier de ins en outs van de bokssport uitgelegd en bijgebracht. Bokszaktraining, cardiotraining & technisch/sportief sparren. Bij BcvB ben je op het juiste adres.
Vanavond een HIIT training gevolgd bij Boks Academie Bant. Een pittige, gevarieerde work-out! leuk om te doen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid