facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boka Bizzaro Beach

Boka Bizzaro Beach
Adres: Nollehoofd 5 , Vlissingen 4384 LT, NL
Telefoonnummer: 0118 414 532
Stad: Vlissingen
Route: Nollehoofd 5
Postcode: 4384 LT



op zoek naar gerelateerd: panta rhei vlissingen, pier 7 vlissingen, pier 7, strandpaviljoen vlissingen, restaurant vlissingen, restaurant vlissingen boulevard, blvd vlissingen, strandpaviljoen middelburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistro Speyk Bistro Speyk 2 km Normaal echt super leuk personeel en heel gezellig. Maar 2 weken geleden ging ik met ...
Recensies
Mooie plek om zowel met mooi als met slecht weer wat te eten of te drinken. Jammer dat ze op het terras de verwarming niet aandoen, bij storm weer eind november. Hoewel je wel achter en onder glas zit.
Heb voor het eerst hier gezeten om wat te drinken. Wat ik heel plezierig vond dat je de keuze hebt om buiten te zitten enkel achter een glazen windscherm, alsook buiten zitten achter glas maar dan ook onder een glazen overkapping. Lekker warm droog en uit de wind, en je hebt toch het gevoel dat in het zand zit zo pal naast het raam. Ga hier zeker een keer eten om dat uit te proberen. Want het uitzicht is hier het mooist.
Leuke plek met mooi uitzicht. De Caramel koffie is erg lekker en niet duur!
Erg mooi uitzicht op het terras en leuk om te zitten. Na 17.00 wordt er enkel diner geserveerd maar de keuzes op het menu en de bijbehorende prijzen zou je niet verwachten bij een strand tent. Tevens hebben ze de laatste tijd met mooi weer veel last van fruit vliegjes. Kan het restaurant misschien niks aan doen maar wel vervelend als je buiten wilt eten, dat wil je waarschijnlijk wel anders zou je niet naar een strandtent gaan op de punt van de Westerschelde :
Hier deze avond gegeten en over het eten heb ik wel wat opmerkingen. De kleine bakjes smeersels bij het broodplankje staan niet in verhouding met de hoeveelheid brood. Dit is echt te weinig. Ik bestelde de zeetong met gewokte groente en aardappeltjes. Het was spinazie met zeekraal en daar doorheen aardappelstukjes. De spinazie liet een vieze kleur achter op de aardappeltjes. De vis lag in het vocht van de spinazie en dat maakte de krokante vis heel zompig en gaf het ook een spinaziesmaak aan de vis. Bij de vis een enorme hoeveelheid saus. Die hoeveelheid had beter bij het broodplankje gepast. De extra bestelde aardappelwedges hadden zich volgezogen met vet. Die hebben we laten staan. En dan nog een scropino. De structuur was prima maar de smaak was vreselijk vies. Het smaakte naar de lucht die uit een opgeblazen plastic strandbal komt. Op internet zijn tal van scropino recepten te vinden. Kijk daar eens naar. Maar de bediening was top. Super vriendelijk en attent. Niets op aan te merken. De locatie is ook schitterend.
inmiddels 6 x de ribroast voor 2 personen gegeten. Wat een feestgerecht is dat, 5 x top, 1 x matig. Het is met deze winderige nazomerdagen nog steeds heerlijk toeven buiten, achter het glas met een blonde Grimbergen en goed gezelschap. Het uitzicht doet me aan Texel denken, en de voorbijvarende schepen geven het gevoel dat je je in een moving picture bevindt. Bediening is absoluut aardig maar niet bijzonder attent, maar al met al is Boko wél een van mijn favoriete 'hang outs' in Zeeland.
Een mooie locatie waar je heel lekker kunt zitten voor een hapje en/of drankje. Mooi uitzicht over de boulevard van Vlissingen of over de Westerschelde. Waarom toch maar drie sterren: we dronken daar een Radler en een Apfel Schörle op het terras. De Apfel Schörle was zonder prik en bij navraag gaven ze toe dat het uit een oude fles geschonken was. Geen nieuwe gekregen, dus dat viel een beetje tegen. Tevens vond ik het herentoilet een puinhoop en niet echt schoon.
Prachtige locatie, goede kaart. Bediening soms wat minder alert maar wel vriendelijk. Wij komen er graag voor een lekker biertje achter het glas bij mooi weer of een lekkere caramelkoffie met minder weer.
Wederom geweldig gegeten en fantastisch geholpen door het personeel, toptent!
Wat een uitzicht. Wat een eten. Wat een sfeer. Zowel in de ochtend met een overheerlijk bakje koffie, zelfgemaakte appeltaart, krantje en de zon. Love it. In de middag met een overheerlijk fijne wijn en de avond voor een overheerlijk diner. Uitzicht van de schelde met zijn scheepvaart, de boulevard en het strand met zijn levendigheid van mens en dier. Tjonge top. Complimenten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid