facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boheems Paradijs

Info

Bijzonder overnachten in 13 authentieke WOONWAGENS PIPOWAGENS. U slaapt als Pipo en ervaart het zigeunergevoel. Ook geheel af te huren als groepsaccommodatie.

Geschiedenis

weekendje weg, bruiloft, vriendenweekend, familieweekend, weg met de kinderen, bijzondere overnachting, kampvuur

Onze taak

Gasten een bijzondere, inspirerende vakantie of weekend bezorgen.

Producten

pipowagen huren, bijzondere overnachting, vriendenweekend, familieweekend,boerderijbeleving, bruiloft.

Adres: Den Hool 5, 7845TG Holsloot
Telefoonnummer: 0031-623472945
ln.sjidarapsmeehob@ofni
Stad: Holsloot
Route: Den Hool 5
Postcode: 7845TG



op zoek naar gerelateerd: boheems paradijs tsjechië, camping boheems paradijs tsjechie, boheems paradijs bezienswaardigheden, boheems paradijs te koop, boheems paradijs camping, zwemmen boheems paradijs, boheems paradijs praag, boheems paradijs facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boheems Paradijs Boheems Paradijs 73 meter Wat een warmte en rust in dit paradijs met allemaal pipowagen. Geweldig om te zien en...
Recensies
Wat een warmte en rust in dit paradijs met allemaal pipowagen. Geweldig om te zien en hangt een fijne sfeer. Ook hier werden we met de Walk for Kika Pieterpad challenge warm welkom geheten. Dit paradijs is echt een aanrader als je me time zoekt of gezellig met vrienden weekendje weg.
Fijne ervaring! Vriendelijkheid en gastvrijheid staat voorop. Fijne bedden in wagens. Douchen en toilet kan in het douchegebouw, beetje verouderd maar heel goed te doen.
Een unieke plek om er helemaal uit te zijn. Samen met mijn vriend ben ik hier een weekend geweest. Vanuit Natasja en Freek wordt voor gezelligheid gezorgd, zoals bij ons een leuk kampvuur. In de omgeving ook veel leuks te doen en Natasja en Freek adviseren je dan ook graag voor leuke activiteiten. Helemaal naar ons zin gehad!
Echt leuk terrein vol liefdevol opgeknapte woonwagens. Hartelijke en enthousiaste gastvrouw die alles perfect bijhoudt. Dus echt schoon, en mooi. Ondanks regen, regen en regen heerlijk verblijf gehad, want in zo'n verrukkelijke woonwagen met prima bed, keukentje en lekker kacheltje heb je behalve een goed boek niets nodig, toch?
Boheems paradijs... Boheemse levensstijl, Bohemian rapsody... Fleur, kleur, stijl, mooie energie, lieve mensen en de meest fantastische verblijven op wielen. Stuk voor stuk met hun eigen karakter. F & N zijn uw enthousiaste en warme gastheer- en dame die uw verblijf memorabel willen laten zijn en zich helemaal inzetten om u een heerlijke tijd te laten beleven. Of u nu alleen, met uw eigen gezin of met een grote groep komt... Iedereen is welkom om te genieten van Bohemian Drenthe! foto van BP website zelf
Leuke aankleding en inrichting van de wagens. Rustig en pittoresk. Voor de kleintjes vanalles te doen en te beleven. Minpuntje wat mij betreft is de intensieve veeteelt in de regio. Op weg naar het paradijs kistkalveren te zien en de geur van de omringende bedrijven is niet altijd prettig te noemen. De beesten in het paradijs malen veel goed, voor kinderen is het een absolute topper!
Super ambiance. Goede ontvangst en vriendelijke eigenaresse. Voor herhaling vatbaar.
Hele fijne plek. s'avonds gezellig fikkie stoken op de vuurplaats. Douches en wc altijd keurig schoon. 'N aanrader om te verblijven in een van de prachtige circus / zigeunerwagens. Bedankt Corrine voor je enthousiasme.
Wij hebben genoten met familie en kinderen
Blij verrast dat ik na een lange wandeling op het Pieterpad mijn trekkerstentje mocht opzetten tussen de Pipowagens. Wat een mooie entourage. Vriendelijke en zeer gastvrije eigenaar. Prima sanitair en zelfs ruimte om te koken en overdekt op het terras te zitten. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid