facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bogerd Begrafenis en crematieverzorging Van den

Bogerd Begrafenis en crematieverzorging Van den

Info

Uitvaartverzorging van den Bogerd staat garant voor een uitvaart die tot in het kleinste detail uitgevoerd wordt.

Geschiedenis

Wij adviseren de nabestaanden graag bij de vele mogelijkheden die er zijn om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken.
Marian en Joke persoonlijke begeleiding.



"Wij adviseren de nabestaanden graag bij de vele mogelijkheden die er zijn om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken.Marian van den Bogerd - Kind en Karin Verzijden zijn uw persoonlijke uitvaart begeleidsterBleiswijk / Bergschenhoek / Berkel en Rodenrijs / Moerkapelle / Zevenhuizen / Nieuwerkerk aan den IJsselAula - Rouwcentrum beheer in de gemeente Zuidplas - beheerder Arie van den BogerdUitvaartverzorging van den Bogerd - Bleiswijk - Zevenhuizen en regio tel: 010 - 5222790"
Adres: Ireneweg 17, 2665 AN Bleiswijk
Telefoonnummer: 010 522 2790
Stad: Bleiswijk
Route: Ireneweg 17
Postcode: 2665 AN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Werner Uitvaart Werner Uitvaart 1 km Wij hebben erg veel steun gehad aan Werner uitvaart. Fraukje en René zijn echt een te...
Recensies
Heb de begeleiding van Marian als zeer prettig ervaren. Professioneel zonder zakelijk te zijn, betrokken en een fijne steun in de moeilijke tijd na een overlijden.
Ze zijn zo betrokken bij de nabestaanden. Geeft heel fijn gevoel in de verdrietige tijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid