facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bogaart Tuinmeubelen

Bogaart Tuinmeubelen

Info

Tuinmeubelen, parasols, tuinkussens en hondenkussens.

Geschiedenis

Bogaart Tuinmeubelen

http://www.bogaarttuinmeubelen.nl
http://www.parasol-shop.nl
http://www.tuinkussen.com
http://www.ligbedshop.com
http://www.gartenauflagenshop.com



"Bogaart Tuinmeubelen is specialist in tuinkussens en parasols. Je vindt bij ons tuinartikelen van onder andere de merken Hartman, Madison, Platinum, Rhino en Glatz. In onze showroom in Someren-Heide kun je onze producten bekijken en uitproberen. Maar je kunt ook direct online bestellen. Je bent van harte welkom!"
Adres: Kerkendijk 92a, 5712 EW Someren-Heide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0493-496970
Stad: Someren-Heide
Route: Kerkendijk 92a
Postcode: 5712 EW



op zoek naar gerelateerd: Timmermans Tuinmeubelen, BuitenHof Tuinmeubelen, Tuinkussen 115x50, Zit Rugkussen buiten, Tuinmeubelen Heeze Leende, Kussens dining stoel, Tuinmeubelen Ekkersrijt, Kettler tuinmeubelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
J.Meevis Tuinmachines J.Meevis Tuinmachines 208 meter Fijne zaak waar je nog goede uitleg krijgt en perfecte service
Van Mierlo vlees Van Mierlo vlees 573 meter van de week 12-8 gebeld voor een bestelling . werdt me gevraagd of dat per mail kun. ...
Recensies
Grote keuze aan tuinstoelkussens voor een nette prijs. In de winkel zijn wij ook goed geholpen. Het was simpelweg een groot genoegen.
Is het woord tuinmeubelen niet waardig. Ze hadden maar 2 tuin- stoelen. Schandalig om dat tuinmeubelen te noemen
Bij deze een vraag en bestelling geplaatst.Op tijd antwoord gekregen en de bestelling geplaatst.Dit is de beste service en aankoop dat ik ooit meemaakte.En zeer snel geleverd dankzij ook PostNL.Ik had zelfs een fout artikel besteld en bestelde enkele dagen later het juiste en hier ook weer de snelheid waarmee deze mensen werken is een droom voor de koper.
Zeer grote keuze en goed materiaal en supervriendelijk personeel. Wij zij heel tevreden en bevelen deze zaak zeker aan!
Wel jammer krijgt soorten geen barbecue komen. Dan krijg dit niet meer . Wat een pech .
Goed dat er ook bedrijven bestaan die niet alleen het dure product verkopen in dit geval een zwevende parasol, maar ook keurig de onderdelen aanbieden die aan slijtage onderhevig zijn, zodat je het kunt onderhouden. Prima site, nette prijzen, goede voorraad en snelle levering.
Mooie parasol voor op balkon gekocht en meteen op de plek gezet zorg nu voor minder irritante zon en verkoeling.Geholpen met inladen wel zo prettig.
Goed geholpen. Ruime keuze kussens voor tuinstoelen.
Dankzij een tip van onze overburen dat jullie stoelonderdelen verkopen hebben we slijtvoetjes kunnen bestellen voor stoeltjes op ons achterterras.
We hebben een tafel besteld waar op de website 3 a 10 dagen levertijd stond. Nu is het ruim 2,5 maand later en de tafel is nog altijd niet geleverd. Tussen door wel mailcontact, maar behalve excuses komen we niets verder.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid