facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bogaard Wellness

Info

BOGAARD-ZWEMBADEN.NL
Met een zwembad, spa of sauna en onderhouds producten van Bogaard Zwembaden maakt u van uw eigen huis een volwaardig wellness center!

Geschiedenis

Over Bogaard Zwembaden

Bogaard Zwembaden.nl wil ervoor zorgen dat de klanten langdurig kunnen genieten van hun zwembad. In onze webshop vindt u daarom een divers aanbod van hoogwaardige zwembaden en zwembadaccessoires. Ons ervaren team van specialisten helpt daarnaast graag bij het uitzoeken van het juiste zwembad. Wij kunnen u tevens advies geven over de reiniging en het onderhoud van uw zwembad.
Eenvoudig te gebruiken producten
Wij leveren graag producten die eenvoudig te gebruiken zijn. De inbouw zwembaden en opbouw zwembaden die wij verkopen zijn eenvoudig in elkaar te zetten. Wij kunnen onze producten ook voor u plaatsen. Hierdoor kunt u binnen een dag baantjes trekken en heerlijk ontspannen in het water.

Zekerheid van langdurig plezier

Bogaard Zwembaden levert uitsluitend zwembaden, spa’s en jacuzzi’s van betrouwbare merken. Met onze kwalitatief goede producten willen wij de klanten garanderen dat ze langdurig plezier hebben van het product. Voor extra zekerheid geven wij de klant daarom 5 jaar garantie op het product. Bent u op zoek naar een zwembad of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op via 036 - 760 0909 Of mail ons [email protected]

Adres: Operetteweg 6, 1323VA Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 036 -760 0909
Stad: Almere-Stad
Route: Operetteweg 6
Postcode: 1323VA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Prive Spa Angie Prive Spa Angie 2 km Gisteren genoten van onze boeking!! mijn vriend en ik hebben hier onze jubileum gevi...
Sangaia Sangaia 3 km Gezellige tent met goede service. Ook met de drukte is het eten snel op tafel. Het is...
Sawasdee Massage Almere Sawasdee Massage Almere 6 km Onlangs een deep tissue Thais massage ondergaan bij deze mevrouw. Ik liep al maanden ...
Recensies
Prachtige badkamer en toiletten laten maken door Bogaard! Fons is de beste vakman die er is. Alles is zeer goed verlopen; veel overleg ook tijdens afwezigheid en een prachtig eindresultaat! Wij zijn er heel blij mee.
De badkamer- en keukenwinkel in Almere voor topkwaliteit, comfort en prachtige stijlen. Ze zijn een Keukenspeciaalzaak dat geeft je veel zekerheid en garantie, zoals transparantie in de offerte en prijzen, uitsluitend A-merken en vakkundige installatie en montage. Ga hiernaartoe voor de beste service!
Top bedrijf. top installatie, een echte aanrader. De adviezen waren uitstekend, de uitvoering echt helemaal prima. Ik kan deze onderneming voor 100% aanbevelen. Wij zijn zo blij dat we niet voor een 'keukenknaller' zijn gegaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid