facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bofesto

Bofesto

Info

BOFESTO media voor een doeltreffende communicatie.

Geschiedenis

BOFESTO media is een inventief communicatie- en marketingbureau. We creëren werk dat bij mensen iets los maakt. Wie hetzelfde doet als alle anderen, wordt door de doelgroep gezien als alle anderen. Wat we ook maken, we pakken het gestructureerd aan. Eerst denken, dan creëren. Onze Slogan is 'clear' is better than 'clever'.
We zijn flexibel in de manier waarop we samenwerken. U bepaalt of u ons full-service of voor onderdelen inschakelt. We werken heel efficiënt en kopen op het scherpst van de snede in. Kortom, waar voor uw geld.



"BOFESTO-Print is een onderdeel van BOFESTO Media. BOFESTO-Print is een webshop waar u alles kunt kunt laten printen wat u kan bedenken. Staat het nog niet in onze webshop bel ons of stuur en e-mail en wij verzorgen het. U maakt zelf de keuze of u zelf de bestanden aan levert en laat controleren of dat u het idee deelt met BOFESTO Media en die de bestanden laat verzorgen.Wij leveren tegen scherpe prijzen en leveren snel.Wij maken graag contact om met u het beste te leveren."
Adres: Industrieweg 24, 1566JP Assendelft
Telefoonnummer: +31630035900
Stad: Assendelft
Route: Industrieweg 24
Postcode: 1566JP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
I-MOR I-MOR 3 km Vanaf het restaurant in de watertoren heb je een fantastisch uitzicht over de Zaanstr...
Plan B Creatieve Communicatie Plan B Creatieve Communicatie 6 km Fijne mensen die mooie dingen maken en heel goed meedenken! Goede service, altijd.
Recensies
Daar sta je dan als leek, en wil je een mooi diploma laten drukken voor je leerlingen. Hoe geef je zoiets dan vorm? Nou dat was heel simpel, dan schakel je Befesto in. In notime kreeg ik een prachtige schets van het diploma, en het woord 'talent' ligt zelfs boven op het diploma, net als bij mijn visitekaartjes. Afspraken worden nagekomen en het zijn super vriendelijke mensen die je graag helpen. Bofesto: dank je wel!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bofesto met het openbaar vervoer


Krommenie-Assendelft 430 meter
Intercity
Sprinter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid