facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boeties.nl

Boeties.nl

Info

Get your boots @ https://www.boeties.nl Contact: e-mail [email protected] of bel +31 (0)85 401 5063. Kom langs in onze fitting room van Ma- Vr tussen 11.00 en 17.00 uur, afwijkende tijden mogelijk (in het weekend) op afspraak.

Geschiedenis

Voor unieke en exclusieve laarzen heeft Boeties.nl een super collectie online! Wij houden niet van mainstream en dat is ook duidelijk terug te zien aan ons assortiment. Bij Boeties.nl kom je namelijk Sendra, Frye, Tony Mora, Clic!, Hip Shoes, Mim-pi en Zecchino d'Oro tegen, met veel zelf samengestelde modellen en kleurencombinaties. De meeste modellen zijn door vakmensen handgemaakt en vervaardigd van hoogwaardige materialen. De laarzen zijn echte musthaves voor in de garderobe!



"Handgemaakte laarzen met een knipoog naar western en bohemian fashion. Meer dan 20 merken en direct op voorraad. Voor 19.00 uur besteld, is morgen in huis!"
Adres: Ekkersrijt 1113, 5692AD Son en Breugel
Telefoonnummer: +31 85 40 15 063
Stad: Son en Breugel
Route: Ekkersrijt 1113
Postcode: 5692AD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00
Zondag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Booties dames, Boeties retour, Booties sale, Booties cowboylaarzen, Boeties nl review, Boeties Kortingscode, Cowboylaarzen dames, Exclusieve cowboylaarzen
Recensies
Heb afgelopen week mijn eerste paar mooie sendra cowboylaarzen besteld en ontvangen. De laarzen zijn erg mooi en stoer om te zien en beginnen steeds fijner te lopen. De kwaliteit beoordelen gaat nog lastig aangezien ik ze net heb, maar ik ga er vanuit dat dit bij sendra wel goed zit. Over de service van boeties ben ik zeker te spreken. Het verzenden ging prima en heb meerder malen telefonisch contact gehad om advies te vragen. Heb gesproken met Carlijn, die mij altijd keurig en netjes te woord heeft gestaan en de tijd heeft genomen om mij van goed advies te dienen welke maat laars ,hoe ze horen te zitten , inlooptijd e d kortom goede en vriendelijke service van boeties.
Ik deel deze review omdat ik totaal ontevreden ben hier een super tijd geleden bandjes besteld voor mijn schoenen NOOIT binnen gekregen en als je er over mailt zeggen ze dat het volgens DHL wel bezorgt is en dat terwijl DHL op die zelfde dag nog een pakketje zou leveren bij me en die bleek volkomen verdwenen!!!!!! Hierover gemailt kreeg geen nieuwe toegestuurd en moet gewoon de 70 euro betalen! In een woord SCHANDALIG ik bestel hier NOOOOIT meer
Maar 1 paar ontvangen. 2 besteld!! Winkel blijft volhouden er 2 verzonden te hebben. Pakket is hier dicht aangekomen. Dus ergens klopt er iets niet. Inmiddels al aangifte gedaan van oplichting. Ik raad iedereen af hier te bestellen. Ik zal dit bericht dan ook overal plaatsen om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Groetjes een mama met een hele verdrietige dochter!!!
Vandaag laarzen gekocht bij Boeties op de western beurs in denbosch. Goed geholpen leuk personeel. En dan erachter komen dat ze eigenlijk om de hoek van mijn huis zitten! Ga ik zeker onthouden. Echt een aanrader
Twee paar gehouden van de order. Dank jullie wel voor de snelle zending
Laarzen gekocht bij Boeties in de fitting room in Eindhoven. Behulpzame en vriendelijke dames hebben mij geholpen. Super tevreden en ook met mijn mooie laarzen! Aanrader!
Hele goede winkel met mooie laarzen en andere leuke spullen.zeer vriendelijk personeel geeft goed advies en neemt de tijd voor de klant.we kregen trouwens ook nog lekkere koffie aangeboden al bij binnenkomst.topzaak
Waardeloze webwinkel. Producten van slechte kwaliteit en na het retourneren van mijn bestelling ook nog eens met de kleine lettertjes kosten in rekening brengen. Ik koop hier nooit meer!
vandaag 3 paar sendra laarzen gekocht. bedankt voor je geduld en goed meedenken.maaike en yvonne
Goed aanbod van producten. Het is wel echt een fitting room en geen winkel. Het passen van producten kan, maar dan moet je deze wel zelf opzoeken en uit het magazijn laten halen. Shoppen als in een winkel is een andere beleving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid