facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boetiek Snoopy

Boetiek Snoopy

Info

Wij zijn een tweedehands kinderkleding winkel vanaf maat 62 t/m juniormaten S, M, L en XL. Ook verkopen we sportkleding, schoenen, boeken en feestkleding.

Adres: Kerkweg 72a, 2641 GG Pijnacker
Telefoonnummer: 0615625339
Stad: Pijnacker
Route: Kerkweg 72a
Postcode: 2641 GG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00

Recensies
Leuk winkeltje. Vriendelijke danes. Altijd weer andere dingetjes. Ga nooit met lege handen weg
Geweldige winkel met heel veel betaalbare en bovenal nette kinderkleding. Zeer vriendelijk personeel en makkelijk te bereiken. Het stond ook zeer goed aangegeven waar je moest zijn.
Altijd goed om met name kinderkleding en schoenen, laarzen e.d. die niet meer gedragen wordt heen te brengen voor een 2e kans. Een deel van de opbrengst krijg je terug. Als je over het algemeen nette 2e hands kinderkleding zoekt kun je hier goed terecht. De eigenaresse is aardig, betrokken en zeer behulpzaam. Hou wel de inlever data van spullen in de gaten op hun site. De winkel s beperkt of op afspraak open.
Leuke collectie kleding voor een goede prijs. En goede service . Met een fijn gevoel weer naar buiten
Ik hou van snuffelen bij Snoopy. Leuke dames aan het werk daar. Alles uitzoeken en prijzen en heel vriendelijk. Leuke nette betaalbare tweedehands kleding voor kinderen en dames. Basics en ook merkkleding. Sporttenues, skikleding, paardrijkleding, schoenen en jassen. Ze verkopen alleen wat jij ook zou willen kopen. Uiteraard kan je in overleg ook zelf een tas met zorg uitgezochte kleding inleveren wat ze dan voor jou verkopen. Leuk concept. Goed voor het milieu en je portomonee en het helpt ook dat ik niet naar winkels moet die kleding verkopen die door kinderen zijn gemaakt.
Goed georganiseerd. Kleding vinden is dus gemakkelijk. Leuk aanbod. Aardig personeel. Goed voor het milieu en goed voor je portemonnee
Voor het eerst kleding gebracht . Gezellig personeel ik ga vaker goed voor mijn portemonnee en het milieu
Gezellige 2e hands winkel. Fijne mensen die in de winkel staan en met veel plezier en inzet de zaak runnen.
Gezellige winkel met tweede hands kinderkleding!
Voor een goed doel, jezelf een en ander
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid