facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boeters Bedrijfsdiensten

Boeters Bedrijfsdiensten

Info

Boeters bedrijfsdiensten is het betrouwbare bedrijf voor gevelreiniging, glasbewassing, schoonmaakonderhoud, vloeronderhoud en waterschade.

Geschiedenis

Boeters Bedrijfsdiensten is het betrouwbare schoonmaakbedrijf voor alle bedrijfsschoonmaak: schoonmaakonderhoud (bijvoorbeeld periodieke schoonmaak van kantoren), glasbewassing (op moeilijk bereikbare plaatsen), gevelreiniging en gedegen vloeronderhoud. Wij leveren schoonmaakoplossing op maat, werken uitsluiten met gekwalificeerd personeel en leveren hoge kwaliteit tegen een schappelijke prijs.

Adres: Faradaystraat 14-03, 4004 JZ Tiel
Telefoonnummer: 0344 - 607096
Stad: Tiel
Route: Faradaystraat 14-03
Postcode: 4004 JZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MB Schoonmaak en bedrijfsdiensten MB Schoonmaak en bedrijfsdiensten 2 km Correct bedrijf, komen afspraken goed na, leveren goed werk.
Recensies
Robin heeft ons huis erg mooi gemaakt we hadden een vrij zachte steen met veel vuil erop, wat niet overal even makkelijk weg te halen was maar met zijn kennis en materialen is het een prachtig resultaat geworden! Robin heeft echt zijn best gedaan. Nogmaals bedankt! We zouden hem zeker aanraden!
Elke week laten ze ons kantoor schoon achter. Zeer tevreden
Prima bedrijf! Boeters denkt mee en is betrouwbaar. Een fijne partner om zaken mee te doen.
Gevel laten reinigen, super resultaat. En netjes alles weer opgeruimd :- Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid