facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boesheide hoveniers

Boesheide hoveniers

Info

Boesheide is een bedrijf dat zich door de jaren heen heeft gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen.

Geschiedenis

Boesheide is een bedrijf dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een bedrijf met 2 vaste ploegen voor het onderhouden van tuinen. Verder hebben we nog 1 vaste ploeg voor het compleet aanleggen van tuinen en erfafscheidingen.
Kwaliteit en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandal? dit is dan ook de reden dat we ons hebben aangesloten bij Tuinkeur. Een organistatie die staat voor 5 zekerheden. Professionaliteit - Betrokkenheid - Vakbekwaamheid - Service - kwaliteit.
Onze vaste klantenkring bestaat uit particulieren - bedrijven - overheden - instellingen.
Voor nog informatie verwijzen we u graag verder naar onze website www.boesheide.com



"Boesheide hoveniers, jouw betrouwbare partner voor al je tuinbehoeften!Een prachtige tuin is een plek waar je kunt ontspannen, genieten en tot rust kunt komen. Bij Boesheide begrijpen we de waarde van een goed onderhouden buitenruimte. Met onze passie voor groen en jarenlange ervaring als hovenier, streven we ernaar om jouw droomtuin werkelijkheid te maken.Of je nu een volledige tuinaanleg nodig hebt, een renovatie van je bestaande tuin wenst, of gewoon wat professioneel advies zoekt, ons deskundige team staat voor je klaar. We luisteren naar jouw wensen en ideeën en werken nauw met je samen om een ontwerp te creëren dat perfect past bij jouw levensstijl en smaak."
Adres: Maalbroekerveldweg 109, 6042 lt Roermond
Telefoonnummer: 0475520452
Stad: Roermond
Route: Maalbroekerveldweg 109
Postcode: 6042 lt


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cox Hoveniers Vof. Cox Hoveniers Vof. 3 km V.o.f. Cox hoveniers heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het aanleggen e...
Recensies
Ruime sortering kerstbomen voor een redelijke prijs. Heel vriendelijk geholpen.
Professioneel en kundig bedrijf met passie voor tuinen. Zeer fijne en open communicatie. Maken daarbij de afspraken meer dan waar.
Nette mensen, vriendelijk, kennis van het vak , open eerlijk en netheid.
Fijne mensen met een mooi bedrijf
Goede service en goed vakwerk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid