facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boersma Schoenen

Boersma Schoenen

Info

Welkom bij Boersma Schoenen Joure. Een trendy schoenenwinkel in het hartje van Joure. Bij ons shop je de leukste merken en krijg je vakkundig advies.

Geschiedenis

Boersma Schoenen Joure een schoenenzaak met ervaring!

Wij zijn een moderne schoenenzaak in het hart van Joure, waar wij sinds 1984 gevestigd zijn. U vindt ons aan de voet van de Jouster Toren, de meest markante en gefotografeerde plek van Joure. In onze winkel vindt U een modieuze collectie schoenen voor het hele gezin, waarbij een goede prijs/kwaliteit verhouding voor ons erg belangrijk is. Of het nu om dames-, heren- of kinderschoenen gaat, wij bieden U een uitgebreide keuze.Ook vindt U bij ons een ruime collectie wandelschoenen.

Ervaring, daar draait het om!

Al meer dan 25 jaar is iedere klant voor ons een nieuwe uitdaging en hebben kindervoeten altijd onze speciale aandacht. Zij worden door ons nauwkeurig opgemeten om zo een juist advies te kunnen geven. Naast persoonlijke aandacht staan kwaliteit en service bij ons hoog aangeschreven.



"Boersma Schoenen in Joure. De schoenenwinkel waar kwaliteit, service en mode voorop staan. De schoenenwinkel van Joure voor jong en oud! Wij zijn leverancier van kwaliteit en trends. Mode, gecombineerd met vakmanschap staat bij ons voorop. Je vindt Boersma Schoenen Joure in de altijd gezellige Midstraat. Pal onder de Jouster toer.Zes dagen in de week staan we voor u klaar met een vakkundig advies en de mooiste collectie van gerenomeerde merken als Gabor, Australian, Ecco, Pikolinos, Gaastra en nog veel meer.Kortom een goede reden om Boersma Schoenen te bezoeken!Graag tot ziens bij Boersma Schoenen Joure."
Adres: Midstraat 46, 8501AR Joure
Telefoonnummer: 0513-416867
Stad: Joure
Route: Midstraat 46
Postcode: 8501AR


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Boersma Schoenen Grou, Scapino Joure, Kamsma Schoenen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scapino Scapino 56 meter Een geweldige winkel om te shoppen, leuke schoenen & niet duur! Ook is de winkel ...
Recensies
Op een prettige, correcte en met veel vakkennis behandeld bij het maken van de juiste keuze i.v.m. maat en soort schoen.
Mijn moeder van 93 is zeer goed geholpen. Veel geduld en vakkundig personeel.
Dikke prima , uitstekende service. Een winkel waar ze de tijd voor je nemen. Zeer tevreden.
Goed geholpen door vriendelijk personeel
Deskundige en prettige service. Kwaliteit voor een gunstige prijs.
Goede service en aardige verkoper
Goeie actie, heb schoenen mogen en kunnen passen. Boersma do bist een topper
prima hulp en service
Goede schoenenzaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid