facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boerengolf hedel

Boerengolf hedel

Info

Van oudsher een hartstochtelijke melkveebedrijf, die haar boerderij graag openstelt om gasten te ontvangen en van een bijzondere dag voorziet.

Geschiedenis

Welkom op de pagina van Boerengolf Hedel van familie van Zeelst van den Oord. Al generaties lang zijn de families van Zeelst en van den Oord onlosmakelijk verbonden aan het boerenbestaan. Bert en Ine zijn in 1984 begonnen met de melkveebedrijf ‘de Bloemkamp’ op de Achterdijk in Hedel en zoals een boerengezin betaamt, bestaat een boerengezin uit vele kinderen. Zo ook bij de familie van Zeelst, vier stuks maar liefst, want zeg nu zelf vele handen maken ligt werk. Deze extra handjes konden Bert en Ine goed gebruiken op de boerderij en hoe toevallig wil het dan ook zijn dat de eerste drie kinderen allen jongens waren, Thomas, Simon en Joris. Alleen ze miste nog een meisje om het plaatje compleet te maken en daar was dus onze benjamin van het gezin, Nadine.
Maar hoe is Boerengolf Hedel nu eigenlijk ontstaan? De vader van Bert, Antoon van Zeelst, komt tijdens een uitje in de Achterhoek voor het eerst in aanraking met de tot dan toe nog vrij onbekende activiteit boerengolf. Antoon blijkt razend enthousiast te zijn en adviseert zijn zoon om samen met zijn broer Arjan, eveneens melkveehouder, samen de boerengolf op te starten in Hedel. Zogezegd zo gedaan en de twee broers zijn samen met de gezinnen aan de slag gegaan en zo is de Boerengolf Hedel ontstaan. Waar er in het begin, van het toilet in het woonhuis gebruik werd gemaakt door de gasten, is het inmiddels uitgegroeid tot een hele evenementen locatie. Boerengolf, oud Hollandse spelen, kinderfeestje, verjaardagen, jubileums, bedrijfsuitjes, vergaderingen en ga zo maar door. Boerengolf Hedel denkt graag met jullie mee en wij willen een zo passend mogelijk programma samenstellen onder het motto: niks is te gek.
Boerengolf Hedel was voornamelijk gericht op de particulieren consument, maar de laatste jaren weet de zakelijk consument de weg naar onze locatie steeds beter te vinden. Wij zijn voorzien van alle faciliteiten op onze locatie om met je bedrijf of organisatie in een landelijk omgeving te vergaderen. Wij hebben daarbij drie ruimtes tot onze beschikking, het cafétje ‘de Bonte Koe’, een nostalgisch ruimte die ruimte bied voor 30 tot 50 personen. De ‘Grote Schuur’, een omgebouwde veldschuur met landelijk uitstraling dat mogelijkheid biedt voor 150 personen. De laatste ruimte is de ‘Skybox’, een unieke locatie met uitzicht op de koeien en de melkstal. De ruimte biedt plaats voor 20 personen.
De familie van Zeelst heet jullie van harte welkom op onze locatie aan de Achterdijk. De gast staat bij ons centraal. Met onze ruime ervaring in deze branche denken wij dan ook voor iedereen, zowel particulier als zakelijk, een passende uitkomst te bieden. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom een keer langs en dan bespreken we samen de mogelijkheden bij ons aan de keukentafel.

Wij kijken uit naar jullie komst,
De familie van Zeelst

Adres: Achterdijk 57, 5321 JB Hedel
Telefoonnummer: +31 612035650
Stad: Hedel
Route: Achterdijk 57
Postcode: 5321 JB



op zoek naar gerelateerd: Boerengolf arrangement, Boerengolf Brabant, Boerengolf met BBQ, Boerengolf Gelderland, BBQ Hedel, Van Zeelst Hedel, Boerengolf Enspijk, Boerengolf Uden
Recensies
Mooie locatie en vriendelijke mensen
Heel gezellig en ontspannend, een geweldig leuke ervaring voor het hele gezin of als georganiseerd familie uitjes.
Een aanrader voor iedereen. Leuke gast vrouw en gastheer, en top bediening.
Heb je wat te vieren... Hier moet je zijn. Gastvrij en niets is onmogelijk....
Super locatie en geweldige eigenaars en personeel. En dag met een gouden randje gehad mede dankzij jullie inzet
Vriendelijk ontvangen en alles goed geregeld. Je moet wel veel door de weilanden heen dus daar moet je maar net van houden. Was een leuke dag en het ijs is erg aan te bevelen.
Nog nooit gedaan of van gehoord. Het was heel erg leuk om eens te doen
Leuk idee aardige mensen geen aanrader met warm weer anders zeker wel een aanrader bootje is trouwens lek
Goed geregeld .Heerlijke koffie. Lekkere worstenbroodjes en goed gevulde broodjes. Heel laagdrempelig maar vooral erg goed!
Was geweldig!!! Het golf parcours was precies goed niet te lang en onderweg een heerlijk ijsje erbij. De bbq erna was heerlijk. De rondleiding op de boerderij was ook erg leuk, het was echt een super geslaagde dag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid