facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boerencamping Half-Hichtum

Boerencamping Half-Hichtum
Adres: Hichtumerweg 14, 8701 PG Bolsward, Nederland
Staat: Friesland
District: Súdwest Fryslân
Stad: Bolsward
Route: Hichtumerweg
Huisnummer: 14
Postcode: 8701 PG


Openingstijden

maandag: 09:00–20:00
dinsdag: 09:00–20:00
woensdag: 09:00–20:00
donderdag: 09:00–20:00
vrijdag: 09:00–20:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Zeer vriendelijke eigenaren Tijdens de fiets elfstedentocht hier gestaan. Alles was top geregeld BBq op Camping en Pizza foodtruck was erg fijn. Sfeer op de camping was ook top.
De camping op zich is goed, fijne plaatsen. Sanitair in units kan ermee door, wc's zijn prima, douche-en wasruimte nogal krap. Momenteel er veel last van muggen, maar daar kan de camping niets aan doen. Centrum van Bolsward op 1,5 km. Handig voor de boodschappen.
Keurige camping, vriendelijke gastvrouw.nSanitair is prima. Trekkershut is ruim en voorzien van alles wat je nodig hebt. We komen zeker eens terug.
Gezellige familiecamping, prima schone douches en toiletten en mogelijkheden om jr creatief uit te leven. Vlakbij Bolsward dat goed te belopen of met de fiets te bereiken is. Kortom een aanrader‼
Gemengde gevoelens over deze camping. De plekken zien er echt wel leuk uit, maar de 3 camperplekken liggen net tussen het kampeerveld en de boerderij, waar bovendien veel lawaai gemaakt werd toen wij er waren. Het sanitair is schoon, maar met 3 toiletten en 3 douches niet ruim.nVooral geschikt voor caravans en tenten, minder voor een camper.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid