facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boerencamping Half-Hichtum

Boerencamping Half-Hichtum

Info

Een boerencamping landelijk gelegen vlakbij het Elfstedenstadje Bolsward.

Geschiedenis

De camping ligt aan de Elfstedentochtroute, vlakbij het centrum van Bolsward. Onze camping is klein en rustig met ruime standplaatsen, stroom en water op het terrein en wij beschikken over goed en netjes sanitair.

Adres: hichtumerweg 14, 8701PG Bolsward (gemeente)
Telefoonnummer: 0515-572683
Stad: Bolsward
Route: hichtumerweg 14
Postcode: 8701PG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boerencamping Half-Hichtum Boerencamping Half-Hichtum 66 meter Leuke boerencamping, tijdens pinksterdagen wel erg druk ivm fiets en step Elfstedento...
Optisport Zwembad en Stadscamping Vitaloo Optisport Zwembad en Stadscamping Vitaloo 1 km Ook leuk voor babyzwemmen! De lesjes worden heel leuk gegeven en het water is lekker ...
Recensies
Gezellige familiecamping, prima schone douches en toiletten en mogelijkheden om jr creatief uit te leven. Vlakbij Bolsward dat goed te belopen of met de fiets te bereiken is. Kortom een aanrader‼
Leuke boerencamping, tijdens pinksterdagen wel erg druk ivm fiets en step Elfstedentocht wisten wij niets van. Stroom is dan ook schaars, normaal niet. Vriendelijke, hulpvaardige boer en boerin
Prachtig gelegen camping tegen Bolsward aan. Rustig en keurig schoon, en een zeer aardige gastvrouw. Bedankt voor de fijne dagen op jullie camping, we komen zeker nog een keertje terug.
Wij waren hier 18 en 19-6. Leuke Boerencamping en heel vriendelijke ontvangst. Bolswaard op enkele kilometers afstand en dus met de fiets bezocht. Voorzieningen netjes.
Gezellige Svr camping met ruime plaatsen. Vriendelijke gastvrouw. Toiletgebouw mooi en schoon. Ideaal om te kamperen als je de Elfstedentocht wil fietsen.
Zeer mooie, gezellige en propere camping
Top camping!! Niet te groot maar daardoor juist heel persoonlijk. Erg goed verzorgd, het sanitair is schoon en er is genoeg te beleven voor iedereen. Het heeft de ideale ligging om alles in Friesland te bekijken, leuk om de elfsteden te bezoeken bijvoorbeeld ; De camping beschikt ook over een trekkershut voor max. 4 personen. Leuke plek als je aan het doortrekken bent of niet zo van tentjes houdt. Als je een gezellige camping zoekt zou ik zeggen dit is de perfecte plek!
Camping bekeken omdat het de bedoeling is om daar eens naar toe te gaan. Is ons aanbevolen door medegasten op een andere camping. Zo te zien lijkt het ons wel wat.
Onhandige regeling bij toiletruimte/wasruimte. Meer boer dan camping. Wel dicht bij het centrum van Bolsward en vlak aan de Elfstedenroute.
Mooie rustige camping waar in overleg heel veel kan. Zelf als het vol is nog een dagje langer blijven. Even schuiven en er was weer plek. Plekken zijn ruim en er wordt ook nog wel leuke dingen georganiseerd! In drie weken lekker tot rust gekomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid