facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boerenbond/Pets Place Rijsbergen

Boerenbond/Pets Place Rijsbergen

Info

Officiële facebook pagina Boerenbond Rijsbergen



"Pets Place Boerenbond Rijsbergen is dé dierenspeciaalzaak en tuincentrum in één. We hebben niet alleen een uitgebreid assortiment hondenvoer, kattenspeeltjes en snacks voor je knager, vis of vogel, bij ons vind je ook alle benodigdheden voor je tuin.Met een gespecialiseerd team in dier en tuin staat Pets Place Boerenbond voor je klaar in de winkel, zodat we jou op weg helpen met het beste advies voor jouw dier of tuin. Specifieke vragen over gezondheid, dieetvoeding, verzorging of gedrag; kom eens langs en wij helpen jou en je huisdier op weg. Heb je geen huisdieren, maar ben je wel op zoek naar tips en advies voor een groen gazon en een levendige tuin? Ook dan helpen we je graag. Je vindt Pets Place Boerenbond bij jou om de hoek."
Adres: Sint Bavostraat 104, 4891CK Rijsbergen
Telefoonnummer: 0765961231
Stad: Rijsbergen
Route: Sint Bavostraat 104
Postcode: 4891CK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 17:00

Recensies
Dit is een review over pets place in het algemeen. Ik vind het persoonlijk enorm irritant dat elk filiaal een ander assortiment heeft. De ene verkoopt Carnibest maar San weer niet de goede brokken voor mijn kat. Ik moet 4 winkels doen eer ik heb wat ik zoek. Zorg aub dat de winkel in Zundert eindelijk eens carnibest gaat verkopen ipv enkel Farmfood en die andere rommel.
Prachtige winkel met super uitgebreid assortiment
Goeie service
Goeie bediening Heel goede service
Fijne klantvriendelijk personeel en een ruime winkel met een breed assortiment aan voeding , manden, en benodigdheden voor verschillende dieren, tuinbenodigheden, kleding. Als je iets zoekt kun je rekenen op personeel dat met je meedenkt en jou graag helpt. Top!
Wordt er goed geholpen en als ze het niet hebben bellen ze gelijk voor je waar wel echt perfect
Groot assortiment !! Werden goed geholpen door heel aardig personeel. Goeie service ook.
Goed assortiment, alleen personeel weet echt helemaal niks...
Fijne winkel en personeel Groot assortiment
Altijd vriendelijk en deskundig personeel.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Boerenbond/Pets Place Rijsbergen.

Rijsbergen tuincentrum

openingstijden, locatie, vervoer. Sint Bavostraat 104 rijsbergen dierenwinkel kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Boerenbond/Pets Place Rijsbergen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Boerenbond/Pets Place Rijsbergen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Boerenbond/Pets Place Rijsbergen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuincentrum De Bosrand Tuincentrum De Bosrand 2 km Mooi tuincentrum met een breed aanbod. Fijn dat hier de mogelijkheid is om bloempotte...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid