facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boeremert Velden

Boeremert Velden

Info

Boeremert Velden alles op het gebied van oude ambachten, gezondheid en lifestyle

Geschiedenis

Het Jaar van de Smaak inspireerde vorig jaar tot het initiatief een boeremert (boerenmarkt) te organiseren. Dit jaar vindt de Boeremert voor de 2de keer plaats.

Op de markt zal van alles te vinden zijn wat onder het thema ‘Leuk, lekker en gezond’ valt. Zo zal er een keur aan streek-, gezondheids- en agrarische producten te vinden zijn, lekker eten en drinken en zullen er verschillende ondernemers zich op het gebied van wonen, gezondheid, natuur en recreatie presenteren.

Om het een “ouderwetse Boeremert” te laten zijn is van alles uit de kast gehaald! Zo zijn er allerlei dieren te bewonderen (deels ook te knuffelen!) en worden er verschillende ambachten uitgeoefend.

Zitjes en een speelplek worde gemaakt van strobalen, kinderen kunnen zich laten schminken, meedoen aan een minicursus beeldhouwen met speksteen of zich uitleven op het springkussen en het spinnenwiel snort.

Wilt u proeven van allerlei lekkers; dat kunt u zeker ook! Er ligt lekker lokaal vlees op de barbecue, er wordt een vers kopje koffie voor u gezet en de standhouders van groente en streekproducten zullen hun waar aanprijzen door u een hapje of slokje te laten proeven.

Adres: Vorstweg 60, 5941 NV Velden, Limburg, Netherlands
Stad: Velden
Route: Vorstweg 60
Postcode: 5941 NV


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid