facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boerderijwinkel Zevenbergen

Boerderijwinkel Zevenbergen

Info

Lekkere groenten, heerlijke aardappelen en verse eieren haal je bij Boerderijwinkel Zevenbergen, Koekendorpseweg 1 in Zuidland.

Geschiedenis

Lekkere groenten, heerlijke aardappelen en verse eieren haal je bij Boerderijwinkel Zevenbergen, Koekendorpseweg 1 in Zuidland. Geopend van maandag tot en met zaterdag 09.00 tot 18.00 uur of zolang de vlag wappert.

Producten

Aardappelen, eieren, groenten, fruit, kerstpakketten, fruitmanden

Adres: Koekendorpseweg 1, 3214 LE Zuidland
Telefoonnummer: 06-11391300
ln.negrebnevezlekniwjiredreob@ofni
Stad: Zuidland
Route: Koekendorpseweg 1
Postcode: 3214 LE


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: kratje koekendorp, stein zevenbergen, koekendorpseweg 2 zuidland
Recensies
Breed assortiment en kwalitatieve artilkelen. Klein winkeltje met vriendelijke mensen
Heerlijke verse groente en fruit
Fijne en lekkere producten direkt van de boer.
Verstopt achter de bomen, een heerlijk winkeltje!! Erg vriendelijke eigenaresse te herkennen aan haar rode vest. Ze is super behulpzaam en gezellig. Ruim aanbod aan verse groente. Ook verkoopt zij kaas, yoghurt, kwark, boter, sapjes, bier, verse thee, aardappelen, houtblokken, eieren, noten en vast nog meer wat ik vergeet. Zeker een bezoekje waard tijdens een vakantie in Zuid-Holland of Zeeland.
Gezellige landelijke aandoende winkel met klein assortiment,zeer vers en prettige service.
Fruitmand gekocht. Super.
Toen ik hem leerde kennen was ik33 jaar nu 53 hij was apart hi Zij ij tegen mij ik val op jou reebruine ogen leerde hem kennenl hij was een chameeur ik heb het 20 jaar met hem iedere dag bijna volbracht ik heb fouten gemaakt maar hij ook maar Ik hield zielsveel van hem kijk verder in zijn en mijn boek. Chris cupers Hugo Zuidland
Fantastisch altijd lief en behulpzaam personeel en lekker verse groenten en fruit plus leuke hebbedingetjes als plaatselijke heerlijkheden als taartjes, koeken of bier.
Kratje groente en fruit opgehaald. We kunnen weer een week vooruit. Verser dan dit gaat het niet worden. En altijd word ik er uiterst vriendelijk geholpen door de gezellige mensen op de boerderij. Als je ook eens gaat, neem dan ook zo'n lekkere koek uit de pot bij de kassa!
Fijne winkel voor veel verse groenten en fruit. Altijd een vriendelijk woord en lekkere recepten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid