facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boerderijwinkel Gebr. Spee

Boerderijwinkel Gebr. Spee

Info

Boerderijwinkel Gebr. Spee: Groenten en fruit, verse salades, vers brood en gebak, vleeswaren, kruidenierswaren en heerlijke streekproducten .



"Boerderijwinkel Gebr. Spee: Groenten en fruit, verse salades, vers brood en gebak, vleeswaren, kruidenierswaren en heerlijke streekproducten."

"Boerderijwinkel Gebr. Spee: Groenten en fruit, verse salades, vers brood en gebak, vleeswaren, kruidenierswaren en heerlijke streekproducten."
Adres: Oudeschoolstraat 2c, 6367HD Ubachsberg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0455750108
Stad: Ubachsberg
Route: Oudeschoolstraat 2c
Postcode: 6367HD



op zoek naar gerelateerd: boerderijwinkel zuid limburg, boerderijwinkel veurderhof
Recensies
Lekkerste is de koude schotel van keulen en kip fruit salade. Assortiment is ruim Prijs is pittig maar kwaliteit betaal ik graag.
Fijne dorpswinkel. Veel verse groenten en fruit. Ook de eerste levensbehoeften zijn aanwezig.Zoals brood van bakker. Fijne en vriendelijke bediening. Aanrader
Prima producten, vriendelijk personeel
Vriendelijk en fijne boerderijwinkel... Goede producten en uitleg over de producten !!!
Super aardig, ze hebben alles : hele fijne winkel !
Klanten worden vriendelijk geholpen. Verder hoeven ze niet naar de stad te gaan voor de nodige inkoop wat betreft voeding.
Veel soorten groente, fruit en brood. Fijne bediening vriendelijk personeel
Lekket groente en.fruit
Steeds verse producten, & van zeer goede kwaliteit .Parkeerplaats aanwezig .Bezorgd ook .
Hoge kwaliteit van groente en fruit. Ze hebben daar veeeel te veel lekkere dingen en een groot assortiment aan streekproducten. Klant is daar meer dan koning.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid