facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boerderijcamping Hietkamp

Boerderijcamping Hietkamp
Adres: Markeloseweg 7, 7245 TJ Laren, Nederland
Telefoonnummer: 0573 402 363
Staat: Gelderland
District: Lochem
Stad: Laren
Route: Markeloseweg
Huisnummer: 7
Postcode: 7245 TJ


Recensies
Goede camping met prettige eigenaren en fijn, modern sanitair. Bosrijke omgeving en wandel-/fietsroutes, ook historische buitenplaatsen.nRuime campingplaatsen langs het toegangspad en miniweide achteraan. Je loopt er achter zo het bos in. Ook leuk met kleine kinderen /de hond,nVoor rustzoekers.nDe doorgaande weg is hoorbaar, maar op voldoende afstand. Gewoon niet aan storen.nnJaren geleden geweest maar nog steeds prettige herinneringen.nToen was de boerderij nog in bedrijf/ gescheiden vd camping, wat het geheel ook wat landelijke levendigheid geeft.nPaarden en vee.
6 nachten geweest eind april - begin mei 2022nkorte versie van de beoordeling: TOP!nIets langere beoordeling:nPrettig contact met de eigenarennGrote nette plekken met veel privacynNet sanitair gebouw met alle voorzieningenngoede WiFi qua snelheid en dekkingnGrote gemeenschaps ruimte om ook bij minder weer overdekt spelletjes te kunnen doen of anders tafeltennistafel aanwezig en TVnGenoeg te doen in de omgeving.ndorp Laren is op loopafstand met winkels en horeca gelegenhedennCamping grenst direct aan landgoed Vervolde middels een voetpad. Handig om bijvoorbeeld de hond uit te laten.nTrampoline en wat kleiner speelgoed voor de kleinkinderennMinpunten? Niet kunnen ontdekken!nWij komen zeker terug!
fijne camping , ruime plekken , goed sanitair , goede fiets mogelijkheden , mooie wandelroutes in de buurt , dicht bij de winkels , heel rustig , vriendelijke eigenaren ,kortom zeker een aanrader
Boerderijcamping met voldoende, goede sanitaire voorzieningen, recreatieruimte en een aardige beheerder.
Al een aantal keren waren wij op de Boerderij Camping Hietkamp van de familie Woestenenk in Laren en onlangs hebben we weer genoten van deze fijne camping. Een gezellige indeling van de ruime plaatsen, prima en schone sanitaire voorzieningen, het dorp Laren op loopafstand, maar bovenal de vriendelijkheid en flexibiliteit van Magda en Renee maken het plaatje compleet. Wat ons betreft een TOP camping!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid