facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boerderij Vorster Hand

Boerderij Vorster Hand

Info

Vorster Hand is een multifunctionele boerderij in een prachtige omgeving. Waar agrarisch, zorg & begeleiding en onderwijs elkaar ontmoeten en versterken.

Geschiedenis

Op boerderij Vorster Hand willen we de beleving van de boerderij tot leven laten komen door deel te nemen aan de activiteiten en waar kan worden genoten van de omgeving, de bedrijvigheid, de dieren en de mensen. Centraal staat het respectvol omgaan met de mensen waarbij de keuzes van de hulpboer en gast zoveel mogelijk centraal staan en wordt ondersteund in de behoefte en de wensen van de hulpboer of gast.

Boerderij Vorster Hand heeft een biologische witlofkwekerij waar op een efficiente en milieubewuste manier witlof wordt geproduceerd. Dit wordt wordt samen met de aanwezig hulpboeren gedaan. Als bedrijf willen wij hierin niet alleen kansen bieden aan mensen met een verstandelijke beperking, maar ook aan mensen die weer een plek moeten vinden in het arbeidsproces.

De dagbesteding voor ouderen is vooral gericht op de beleving. We streven hierbij naar een zinvolle en aangename dagbesteding waarbij de oudere gast kan deelnemen aan de activiteiten in en om de boerderij of lekker kan zitten en genieten van de omgeving, de bedrijvigheid de dieren en de mensen.



"Boerderij Vorster Hand is gelegen in een lommerrijk buitengebied van Sevenum en is een echt familiebedrijf.Van oorsprong is Boerderij Vorster Hand een echt tuinbouwbedrijf, maar dat is lang niet alles. Er gebeurt nog veel meer.Naast de agrarische tak, beschikt boerderij Vorster Hand ook over een zorgboerderij waarin verschillende doelgroepen 5 dagen in de week zorg en ondersteuning ontvangen in de vorm van belevingsgerichte en arbeidsmatige dagbesteding.De derde tak is de arbeidstraining met de leervoorziening. Hier wordt wordt o.a. onderwijs gecombineerd met arbeidstraining en intensieve begeleiding op sociaal- emotioneel gebied, waardoor de deelnemers in anderhalf jaar hun Entree-diploma kunnen behalen."
Adres: De Vorst 3, 5975 PH Sevenum
Telefoonnummer: +31774673157
Stad: Sevenum
Route: De Vorst 3
Postcode: 5975 PH



op zoek naar gerelateerd: Kleinschalige zorgboerderij Limburg, Zorgboerderij Sevenum vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Veldweide Sevenum De Veldweide Sevenum 2 km Voorheen kon je het ijs zien in de vitrine, nu niet meer. Het aantal soorten ijs is o...
Boerderijwinkel Lenders Boerderijwinkel Lenders 2 km Goede groenten en vriendelijke mensen!
B.K Landbouwmodels B.K Landbouwmodels 2 km Hallo Allemaal, Ik verzamel diverse Landbouwminiaturen hoofdzakelijk Fendt, verder ha...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid