facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boerderij Ter Coulster

Boerderij Ter Coulster

Info

Melkveehouderij bedrijf op het landgoed Ter Coulster in Heiloo

Geschiedenis

Ons melkvee bedrijf op landgoed Ter Coulster in Heiloo is een echt familie bedrijf. Op dit moment is de tweede en derde generatie werkzaam op het bedrijf en de vierde generatie speelt er heerlijk in de rondte. De eerste generatie houdt vanaf de zijlijn altijd nog een oogje in het zeil en ziet grote veranderingen plaats vinden door de tijd heen. Van Paard naar Trekker en van papier en pen naar computer en robot. Tijden veranderen!

Het bedrijf bestaat uit 2 locaties. Op de ene locatie staan de melkkoeien en de drachtige (zwangere) koeien en de pas geboren kalfjes. Verder zijn er kippen, schapen, poezen en een hond aanwezig. Op de andere locatie staat het jongvee en ook daar lopen poezen en een hond rond.

Adres: Kennemerstraatweg 432, 1851BL Heiloo
Telefoonnummer: 0622554536
Stad: Heiloo
Route: Kennemerstraatweg 432
Postcode: 1851BL



op zoek naar gerelateerd: Koeien Heiloo, Brouwer de Koning Heiloo, Tercoulster nl, Koeiendans 2022 Heiloo, Koeiendans 2023 Noord-Holland, Ter Coulster koeien, Koeien naar buiten Heiloo
Recensies
Hele aardige en gezellige familie. Je kan hier eieren, vlees en kaas halen uit de automaten op het erf. Fijn om het direct bij de hier te kunnen kopen, zodat je weet waar het vandaan komt. Zeker de nieuwe vleesmachine is een hele experience.
Leuk hier. Vriendelijke familie
Vertaald door Google Eens per jaar, in het vroege voorjaar, komen de koeien op deze boerderij uit de stal en gaan de wei in waar ze beginnen te dansen en rennen. het is een heel leuk en grappig gezicht om te zien, dus mensen uit heel Heiloo komen daarheen om de koeien te zien rondspringen. Dit evenement is plaatselijk zo populair dat je het in de plaatselijke krant op de voorpagina kunt lezen. Er komen zo'n honderd mensen en het is geniaal. Origineel Once in a year, in early spring, the cows in this farm come out of the cowshed and go into the field where they start to dance and run. it is a really nice and funny sight to see, so people from all around Heiloo come there to see the cows jump around. This event is so locally popular you can read it in the local newspaper at the front page. About one hundred people come and it is genius.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid