facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boerderij RustHove

Info

We hebben een boerderij gekocht aan de rand van Gouda. Volg de transformatie van rijksmonument Boerderij Rust-Hove naar woonhuis, B&B, paardenstalling én trainingscentrum!



"Kinderboerderij De Goudse Hofsteden is een unieke plek in Gouda, waar kinderen en volwassenen in contact kunnen komen met allerlei boerderijdieren. Daarnaast organiseert de kinderboerderij veel leuke en leerzame activiteiten en zijn we een groene ontmoetingsplek voor inwoners uit Gouda en omgeving. Jaarlijks worden we ruim 100.000 keer bezocht!"
Adres:
Stad: Gouda


Recensies
Heel leuke kinderboerderij. Niet heel groot maar voldoende dieren en speelplekken. De knuffekweide is geweldig. De kleine varkentjes willen echt geaaid worden. De bijentuin is ook zeker leuk om doorheen te lopen. Je kunt er even wat en eten en drinken. Voordeel is dat deze boerderij wel vroeg open is, waar velen dat pas laat zijn, in het weekend. Parkeren kan moeilijk zijn. Hebben geen eigen parkeerterrein.
Heel leuke en toegankelijke boerderij! Het was er goed druk en toch was er ruim kans om bij de dieren te zijn. Goed onderhouden domein en de dieren zagen er tevreden uit. De cafeteria was druk doordat er maar 1 iemand werkte maar het was het wachten waard wachttijd viel al bij al mee en mevrouw bleef vriendelijk ondanks drukte! We komen zeker terug!
Leuke en aparte kinderboerderij met leuke dieren, een weerstation,grote en ruime hokken, grote en leuke kantine. Parkeren in de omgeving is moeilijk
Super leuke kinderboerderij in Gouda. De entree is gratis, al wordt bij de ingang wel een vrijwillige bijdrage gevraagd. Verder is het zo dat de dieren goed verzorgd lijken. De hokken zijn schoon en ruim. Voor de kinderen zijn naast dieren, ook veel speeltoestellen aanwezig. Ten slotte kan er binnen in het restaurant een bakje koffie, thee of frisdrank worden gedronken. Uiteraard met iets lekkers. Ook groenten uit eigen tuin kan worden gekocht.
We vonden het geweldig veel te zien en grandioos voor de kinderen en heel vriendelijk personeel ook als jewat wil eten of drinken super vriendelijk top
Hele leuke locatie. Speeltuin en kinderboerderij. En mooie tuin met veel verschillende bloemen en bomen.
Altijd leuk op deze kinderboerderij. Hier is veel te zien en te doen voor de kinderen.
Heerlijk om hier te zijn. Alles is goed verzorgd. Mijn kleinkind heeft het reuze naar zijn zin en je kunt er ook nog wat lekkers kopen.
Een relatief kleine kinderboerderij. Je kunt lekker eten in het restaurant en het is een geschikte plaats om kinderfeestjes te geven. Ze bieden verschillende facaliteiten voor een kinderfeestje. Daarnaast is er een grote kinderspeeltuin voor de kinderen.
Leuke kinderboerderij !. Mooi, goed verzorgde dieren , schone toiletten, schoon restaurant, leuke speeltuin...ook voor de allerkleinsten ! Er zijn allerlei stepjes en fietsjes voor de kinderen. Vriendelijk personeel en / of vrijwilligers. EEN AANRADER !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid