facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boerderij op IJburg

Boerderij op IJburg

Info

Boerderij op IJburg is dé plek in Amsterdam om te ontdekken over dier en natuur.
Let op: zaterdag en zondagmiddag beperkt open.

Geschiedenis

Boerderij op IJburg is dé plek in Amsterdam om te ontdekken over dier en natuur.

Adres: Overdiemerweg 36, 1111pp Diemen
Stad: Diemen
Route: Overdiemerweg 36
Postcode: 1111pp


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 15:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00
Zondag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Boerderij op IJburg facebook, Paardrijden Diemen, Zorgboerderij IJburg, Pensionstal Diemen, Activiteiten IJburg, Prisca's Ponymaatjes, IJburg kinderactiviteiten, Boerderij bezoeken Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Kinderboerderij Diemen Stichting Kinderboerderij Diemen 3 km Lieve medewerkers, leuk om te zijn.
Scouting Diemen Scouting Diemen 3 km De Scouting vereniging in Diemen!
Diemenvoorelkaar Diemenvoorelkaar 3 km Vriendelijk entree en vriendelijk medewerkers.
Huis van de Buurt 't Kruidvat Huis van de Buurt 't Kruidvat 3 km Mijn knutsel cluppie zit daar, ik kom er al 18 jaar TOPPIE
Company of Friends Company of Friends 3 km The Company Of Friends is een Nederlandse stichting opgericht door migranten om direc...
Stichting Pelita Stichting Pelita 3 km Je haalt er nuttige informatie vanaf
War Trauma Foundation War Trauma Foundation 3 km Formerly War Trauma Foundation. We strengthen mental health care and psychosocial sup...
Recensies
Heerlijke plek voor kinderen uit de stad..leren een hoop over dieren..en samen met de begeleidsters ook tussen door leuke spelletjes..zo blijft het leuk en spannend voor de jongeren/kleintjes..paardrijles wordt er ook gegeven..lekker veel dieren,leren de kids een hoop van..
Ik heb hier een week stage gelopen voor school, het is een hele mooie buiten kinderboerderij. Er zijn Ponies, Geiten, varkens, kippen, paar katten en andere dieren. Fantastisch voor kinderen, genoeg schaduw. Je kan ook nog pony rijden, alleen dat moet volgens mij wel betaalt worden.
Heerlijke plek, waar mijn dochter met enorm veel plezier wekelijks op de pony's rijdt. Daarnaast echt een leuke plek om te bezoeken, met de kinderboerderij. Maar vooral ook een top terras met heerlijk restaurantje en een heel vriendelijke eigenaar. Misschien nog wat te rustig soms, dus doe daar je voordeel mee!
Een prachtig plekje tussen IJburg en Diemen in. Ze organiseren pony lessen voor kinderen en er is ruimte voor horeca. Het is wel een modderbende, dat vind ik zelf soms wat storend. Mr het ontwikkelt zich nog steeds en fantastisch hoeveel betrokken vrijwilligers dit draaiende houden!
Mijn dochter ging regelmatig op ponykamp hier, tot wij er via een vriendinnetje erachter kwamen dat de juf negatief over mijn dochter praatte tegen dit vriendinnetje. Ik ben echt geschokt dat volwassen begeleiders het normaal vinden negatief over kinderen te praten tegenover andere kinderen. Hier kwamen wij toevallig achter omdat de juf niet wist dat zij vriendinnetjes waren maar dan vraag ik me af wat er nog meer gebeurd. Dat kan gewoon echt niet en ik ben dan ook totaal afgeknapt op deze boerderij. Ik heb het terug gegeven en ze kwamen terug met een slap excuus en haar kant van het verhaal wat het voor mij nog erger maakte een kind identificeren met haar gedrag. Wanneer er iets niet lekker loopt met een kind, bespreek je dat met de ouder en ga je je niet negatief uitlaten tegenover andere kinderen. Ontzettend onprofessioneel.
Ik vind dit een fantastische plek in een super mooie omgeving. Er wordt met veel liefde voor de ponny's en de kids les gegeven. Dikke pluim! Op het erf lopen ook allerlei andere soorten dieren kippen, varkens, schapen, konijnen en geiten, waar je gewoon tussen kunt zijn en je kunt aaien. Achterin een geweldige natuurlijke speelplek met allerlei bouwsels tussen de bomen. Heerlijk!
Me zoontje van 6 is hier op ponykamp geweest en hij vond het geweldig. - minpunt vind ik dat ze nooit bereikbaar zijn en de email reacties ook heel vermoeiend en traag verlopen.
Wat een leuke natuurlijke verademing dichtbij de stad en IJburg. Wat enigszins rommelig kan overkomen is juist een heerlijke natuurlijke aanpak waar wel degelijk systeem in zit. Iedereen draagt een steentje bij en komt in directe aanraking met natuur, dieren, en je eigen natuur kan daarbij niet achterblijven. Zelfs hele "stadse" moeders die even komen kijken naar de activiteiten waar hun kind zo van opbloeit, komen zo tòch een beetje los in het natuurlijke. Kleintjes, oudere kinderen, jongeren, verwarde èn strakke mensen allemaal even in aanraking met en onder andere diersoorten. Zó gezond en gezellig! De dieren zijn alllemaal enorm mak, zachtaardig en helemaal gewend aan mensen, groot en klein. Ze lopen lekker rond en iedereen kan zelf kiezen om de geuren te genieten of niet en een aai over de dikke vacht van een pony, paard, geit, konijn te geven of zelfs vriendschap van één van de superleuke en natuurlijk schone varkens te aanvaarden die gedegen ruimte hebben en samen in het hooi knuffelen. Of niet. Schenk een kopje koffie of thee of chocomel in en warm je binnen in een ruimte die geheel conform ecologische en permacultuur ideeën duidelijk met liefde is gebouwd. Je kan het allemaal van een afstandje zien, terwijl je bij de verwarming even goed genegeerd wordt door een van de poezen. Hier proef je alom een ongedwongen ijverigheid en ontspanning, los van de snelle flitsende economie die zó dichtbij toch onze levens beheert. Dit is briljant en absoluut de tijd waard om je kinderen mee te nemen of gewoon zelf effe te zijn, met dieren die ons terugbrengen naar wie we zijn. Bijvoorbeeld voordat je gaat wandelen in het prachtige nabijgelegen natuurgebied. Wat een waardevolle manier om deze plek te benutten.
Geweldige plek om je kinderen mee naartoe te nemen. Heerlijk rustig, tussen lieve dieren en een mooie omgeving. Komt dat zien!
Vanuit IJburg een flinke wandeling,maar de moeite waard.Nu was het nog een beetje rustig,maar schaapjes,geitjes en paarden en zwijntjes liepen heerlijk buiten in een grote,toegankelijke kinderboederij.Vriendelijk personeel,we hebben met onze kleinzoon genoten.Wel handig :doe laarzen aan want het is niet overal bestraat en je loopt echt tussen de dieren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid