facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boerderij & Interieur

Boerderij & Interieur

Info

Boerderij en Interieur inspireert, adviseert eigenaren en bewoners voor wonen en werken op een droomboerderij. Zij biedt interieurontwerp en inspiratie en advies voor de buitenruimte. Herinrichting bij herbestemmingen. Maak jouw eigen droomboerderij!

Geschiedenis

Interieuradvies, wonen -werken - relaxen op een woonboerderij. Renovatie en /of herbestemming van woonboerderij met liefde voor het karakteristieke detail, eigentijds wonen, gebouw en erf voegend naar de omgeving. Met veel aandacht voor ecologie, energiehuishouding en domotica. Jouw plek van wonen en werken in vrijheid en een leven als "God in Frankrijk", genieten van mens, natuur en landschap.

Adres: Meerven 3, 5512NR Vessem
Telefoonnummer: 06 20194729
Stad: Vessem
Route: Meerven 3
Postcode: 5512NR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Timmers Architecten Timmers Architecten 3 km Zeer enthousiast en gedreven om voor hun klanten het maximale te bereiken.
Recensies
Leuke camperplaats met mooi uitzicht. Vriendelijke en gastvrije eigenaren. Broodjes service, zaterdag frietje stoofvlees, mogelijkheid om een rondleiding te krijgen op de boerderij. Verse kaas te koop.
Echt een leuke camperplaats en zeker niet te duur en heel vriendelijk ontvangen en je kunt er lekker wandelen een echte aanrader we komen er zekers nog is weer
Nette aangelegde camperplaatsen in de mooie natuur met volop wandel-en fietsgelegenheden. Vriendelijke ontvangst en apart gebouw voor allerlei informatie. Voor de honden is er ruime afgezette speelweide. Rondleiding bij bedrijf is ook mogelijk.
We werden zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaresse. Mooi omgeving en prima plek om een paar dagen te staan.
Mooie plekken met verharding voor de camper, nette sanitair ruimte, zeer vriendelijke eigenaren. Echt een aanrader.
Mooie ruime plaatsen vriendelijk beheer. Top
Het is gezellig druk. De plaatsen zijn mooi en ruim opgezet. Het uitzicht is vanaf iedere plek erg mooi. We zijn zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaresse. Het sanitair is verouderd, maar wel schoon. De service daarentegen is uitstekend.
Zeer vriendelijk ontvangst. Camperplaats met oog voor detail. Schoon sanitair. Verse eitjes en mogelijkheden voor pizza/frietjes bezorging aan de camper in het weekend, super!! Wandelen vanaf de camperplaats.
Prachtige camperplaats met super vriendelijke uitbater die weten hoe ze hun klanten moeten verwennen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid