facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boerderij Het Lansingerland

Boerderij Het Lansingerland

Info

Boerderij Het Lansingerland is een bijzondere plek net buiten Rotterdam. Er is een melkveebedrijf, trouw/vergaderzaal, boerderijwinkel, maisdoolhof!

Geschiedenis

Boerderij Het Lansingerland is gratis toegankelijk voor het publiek!
Geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.



"Boerderij Het Lansingerland is een bijzondere plek net buiten Rotterdam. Er is een melkveebedrijf, trouw/vergaderzaal, Landwinkel en een leuke farmsafari! Naast de kinderopvang, is Boerderij Het Lansingerland ook zorglocatie."
Adres: Hoeksekade 146, 2661 JL Bergschenhoek
Telefoonnummer: 0105212912
Stad: Bergschenhoek
Route: Hoeksekade 146
Postcode: 2661 JL


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Boerderij safari, Camping Lansingerland, Kinderboerderij Berkel en Rodenrijs, Hoeksekade 146 2661 JL Bergschenhoek, Farm Safari Lansingerland, Feestlocatie Lansingerland, Boerderijwinkel Rotterdam, Kookworkshop Lansingerland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
W.N. Dijkshoorn BV W.N. Dijkshoorn BV 1 km Super goeie aannemer vakmensen...
Recensies
Altijd goed geholpen als je wat wilt kopen/ bekijken , mooie opgeruimde maar toch natuurlijke speelplaats /bso/camping Zetten zich met hart en ziel in voor iedereen in de samenleving. Toppers , houden zo!
Echt enorm leuk, veel te zien en doen, geitjes aaien, schaapjes en een zwijntje. Je kan de koeien bezoeken en aaien, er is een grote locale winkel met enorm veel keuze, je kan er ruimtes huren voor bedrijfsmeetings en er is een opvang voor de kleintjes.
Lekkere producten. Vriendelijke bediening. Zeer diervriendelijke boerderij. Sociaal werkgeverschap. Kantine heeft uitzicht op de stal. Leuk terras buiten.
Lekker geluncht vandaag, tosti's voor de kinderen en ik, broodje zalm voor de baas. Leuke bezoek aan de meiden en de robots, altijd fascinerend. Er zijn slimme mensen hier in Nederland die de agri-automatisering ontwikkelen.
Ik de winkel bij de boerderij gezellig en dat er mensen met een beperking werken is goed. De kazen zijn apart en smaken beter als fabrieks kaas. De verse melk is zo lekker is geen water maar melk met room. Ik kom er graag
Vandaag voor de eerste keer geweest, ik zal nooit meer terug,3L flessen karnemelk gekocht voor 8,10euro, ik dacht miss is het zo duur omdat het lekker is..ik heb alles weggegooied...de smaak was verschrikkelij.... zuur en helemaal niet vers...je moet je schamen..
Deze mooie zaak verdient een plek tussen de giga concerns in het dorp. Mooie eerlijke producten gepresenteerd op een landelijke manier is een ware beleving. Producten vaak lokaal ingekocht, vers en biologisch. Misschien niet de goedkoopste, maar wel een gezonde aanrader. Ik kom er graag
Ik vind dit soort winkels helemaal geweldig. Natuurlijk betaal je wat meer als in de appie, maar daar is de kwaliteit ook naar. Het is helaas een beetje ver weg maar ga er zeker nog een keer naar toe. Misschien wel als ik in het voorjaar de camping ga bezoeken.
Hele fijne plek voor boodschapjes, cadeaupakketten of een gezellig kopje koffie. Het personeel is erg vriendelijk en denkt graag mee.
De lekkerste melk ! Vers van de koe . Goede prijs. Lieve mensen. Super goed voor het dierenwelzijn. Ga zo door
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid