facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boerderij gelderland

Boerderij gelderland

Info

MoM - Joosten makelaars biedt een prachtige woonboerderij te koop aan in de regio Gelderland. Deze luxe landelijke boerderij is van alle gemakken voorzien. Zo vindt u hier een groot landelijke erf met een rietgedekte hoeve met een landelijk tuinontwerp.

Geschiedenis

Wilt u een woonboerderij kopen in de omgeving van Gelderland? Op de Bosstraat in het sfeervolle Didam - Nieuwdijk staat een klassieke maar ook landelijke boerderij in uitmuntende staat. Deze boerderij staat te koop bij MoM - Joosten makelaars en is van alle gemakken voorzien. Zoekt u specifiek een hoeve, oude boerderij, landelijke woning of klein woonboerderijtje om te kopen in de omgeving van Gelderland? Kom dan eens vrijblijvend kijken naar deze prachtige boerderij met opstallen en een landelijk tuininrichting. Deze vierkantshoeve staat te koop voor € 925.000 en is compleet gerenoveerd. Zo koop u geen vervallen boerderij of opknap woning maar een landhuis in rustieke en nostalgische sfeer. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om uw woning in te ruilen, zodat u deze zelf niet hoeft te verkopen. Ook is deze woonboerderij uiterst geschikt tot het ombouwen van een restaurant, appartement, vakantie boerderij, bio of boerderijcamping. Zo heeft deze woning een prachtig woonerf met een lange oprit, afgesloten door een elektrisch bedienbare poort met gietijzeren hekwerk. Het landelijke erf van deze woonboerderij is uiterst geschikt voor het houden van boerderijdieren of als feestlocatie voor een trouwerij of kinderfeestje. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wilt u overgaan tot kopen? Laat u zicht dan informeren door MoM - Joosten makelaars betreft deze klassieke woonboerderij en/of landelijke woning in Gelderland!

Adres: Bosstraat 11, 6942 nl Didam
Telefoonnummer: 0316-296444
Stad: Didam
Route: Bosstraat 11
Postcode: 6942 nl



op zoek naar gerelateerd: Baarleweg 4 Didam, Camping Didam, Familie uitje boerderij, Westernboerderij Didam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kerkwijk Didam Nieuwbouw Kerkwijk Didam Nieuwbouw 820 meter Nieuwbouw Didam! Mooi gelegen nieuwbouw project aan de rand van Didam.
Lammers Makelaardij Lammers Makelaardij 2 km Professionele makelaardij.
Winkelpand te koop of te huur Winkelpand te koop of te huur 2 km Ruim winkelpand te koop in Didam. Inclusief royaal magazijn en parkeerplaatsen achter...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid