facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boerderij de Liedehoeve boerengolf en boerderijrecreatie

Info

Bij ons bent u van harte welkom voor een gezellig potje Boerengolf, onze leuke binnenspelletjes en de schuur voor feesten en partijen.

Www.liedehoeve.nl

Adres: Liedeweg 32, 2065AJ Haarlemmerliede
Stad: Haarlemmerliede
Route: Liedeweg 32
Postcode: 2065AJ



op zoek naar gerelateerd: Boerengolf Zwolle, Boerengolf hattem, Boerengolf Drenthe, Boerengolf Soest, Boerengolf Apeldoorn, Boerengolf Nijmegen, Boerengolf Amersfoort, Boerengolf Ruurlo
Recensies
Leuke groepsactiviteiten voor grote groepen. De eigenaar vertelde dat er ook een NK boerengolf wordt georganiseerd. Gezellige mensen en prachtige locatie in de buurt van Haarlem.
De lepelaars broeden jaarlijks in dit natuurgebied langs een drukke weg. Ze broeden op verlaten nesten van reigers. Je moet wel geluk hebben om ze te zien. En ja, bij de tweede keer in deze omgeving kon ik de lepelaar goed fotograferen. Bijzonder om te zien hoe hij met die lepelvormige snavel in het water vist. Met een beetje wind gaat zijn kuif omhoog.
Bizar dat hier in het vogel broedseizoen boerengolf word gedaan!! Grote groepen mensen lopen dwars door het weiland terwijl het land zit vol met broedende vogels. Op hun website staat dat er geen broedvogels zijn langs het pad maar uit officiële weidevogel beheer tellingen staat wel anders. Zie NHZ agrarisch collectief. De boer Jan is aangesproken maar dan krijg je een grote mond terug. Blijkbaar is geld verdienen belangrijker dan de natuur!
Superleuke neven en nichtendag gehad op deze plek. Boer Jan zorgt voor een volledig relaxte dag met een hoop humor. Lunch, boerengolf en oud hollandse spelletjes.
Perfecte uitje boerengolf en daarna gastvrij ontvangen voor een hapje en een drankje!! Aanrader!
Prachtige zonsopgang!
Mooi feestje ,gezellig en goede service leuke stek met heel veel mogelijkheden voor jong en oud
Van binnen mooie locatie voor een prachtig feest met geweldige boeren spelletjes
Leuke spontane middag met een leuk potje boerengolf, wat leuker is dan je in eerste instantie zou denken.
Afgelopen zaterdag voor een vrijgezellenfeestje bij Boer Jan geweest. Alhoewel we pech hadden met het weer had Boer Jan daar heel leuke alternatieven voor zoals 'Boer voelt'. Boer Jan en zijn team zijn echt hele fijne warme mensen en de plek is geweldig. Zowel binnen als buiten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid