facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boerderij De Borgh Westerbork

Boerderij De Borgh Westerbork

Info

Boerderij De Borgh, gelegen aan de es van Westerbork. Prachtige omgeving;rust,wandelen,fietsen, bossen,heide,hunebedden,leuke dorpjes. Drenthe; beleef het

Geschiedenis

De accommodatie:
Rustig gelegen aan de es in Westerbork ligt Boerderij de Borgh. U heeft de beschikking over een privé terras en gratis parkeren. Een woonkeuken, ruime woonkamer en 3 slaapkamers. Een badkamer met douchecabine en ligbad. Uw fiets of motor kunt u afgesloten stallen.

Boerderij De Borgh is een ruim honderd jaar oude boerderij, (gebouwd door de grootouders van de huidige bewoners) als gemengd boerenbedrijf en in de jaren 70 verbouwd als dubbele bewoning. In 2000 is de boerderij volledig gerenoveerd en zijn de verloren gegane details van begin 1900 weer in ere hersteld. In 2015 is één helft van de boerderij geschikt gemaakt voor verhuur. Nog altijd lopen er allerlei dieren in en om de boerderij; onze poezen, hond, geiten, kippen, konijnen, paarden, en onze pony's.
De naam De Borgh komt voort uit een legende dat er tegenover onze boerderij vroeger een borg heeft gestaan (een borg in het westen - Westenborg - Westerbork.)
Om deze historie voort te laten leven hebben wij gemeend dat De Borgh een mooie passende naam is.

Even voorstellen, wij zijn Henrie, Bea en Marijke en zijn de huidige bewoners van boerderij de Borgh. We zijn bevoorrecht om op dit prachtige plekje te mogen wonen, werken en op te groeien. Henrie werkt als calculator bij een bouwbedrijf en is eigenaar van Bouwbureau Borghstee.
Bea werkt als medisch secr./doktersassistente in het Bethesda Ziekenhuis en Marijke is druk aan het studeren.
In onze vrije tijd zijn we allemaal in en om het huis druk met activiteiten zoals de tuin en onze dieren. We gaan graag op vakantie en wandelen veel. Motor rijden is ook een hobby van Henrie. We vinden het fijn om andere mensen mee te laten genieten van ons mooie plekje in Drenthe. Wees Welkom!

Omgeving:
Boerderij De Borgh ligt heerlijk vrij aan de noord-es van Westerbork met een prachtig heideveld op 10 min wandelen. U loopt in 5 min. naar het centrum van het dorp waar zich de winkels en gezellige horecagelegenheden bevinden. Geografisch ligt Westerbork gunstig nabij de N381 en de A28. De plaatsen Emmen, Assen en Hoogeveen +/- 20 km, Groningen en Zwolle 50 km. Komt u per openbaar vervoer dan bevindt zich in Beilen een treinstation evenals in Assen en Hoogeveen. U kunt per bus of taxi verder reizen .
Drenthe kent drie nationale parken, het Dwingelderveld, het Drents Friese Wold en de Drentse Aa, deze zijn bij uitstek geschikt om al wandelend of fietsend te verkennen, uitgestrekte bossen en heidevelden maar ook niet te vergeten de hunebedden zult uw op uw verkenningstocht tegen komen. Vele wandelpaden en fietsknooppunten geven u hiertoe de mogelijkheid.
In de omgeving zijn mooie uitstapje te maken voor jong en oud: pittoreske dorpjes welke zeker het bezoeken waard zijn o.a. Orvelte, Dwingeloo.
Uitstapjes: Wildlands adventure ZOO,
the Dutch TT , Drents museum, bluesfestifal, plopsaland, zwemparadijs de Bontewever, attractie park het Drouwenerzand, Shakespeare theater etc.



Adres: Eursingerstraat 21, 9431 AN Westerbork
Telefoonnummer: +31593332701
Stad: Westerbork
Route: Eursingerstraat 21
Postcode: 9431 AN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakantiewoning De Drie Bomen Vakantiewoning De Drie Bomen 3 km Onze mooie vakantiewoning voor 6 personen is gelegen op het Landgoed het Timmerholt ...
Vakantiepark Landgoed Het Timmerholt Vakantiepark Landgoed Het Timmerholt 3 km Wat een ontzettend slecht park. Als ze dat luxe noemen doen ze echt wat verkeerd. Oud...
Aangepast vakantiehuis Aangepast vakantiehuis 3 km Luxe rolstoelvriendelijk vakantiehuis direct aan het water met slaapkamer met hoog/la...
Roliday.nl Roliday.nl 3 km De ideale visvakantie en/of een heerlijk rolstoelvriendelijk vakantiehuis met een vei...
Recensies
Heerlijke B en B met alle ruimte en goede mogelijkheden voor een dagje uit of een lekkere wandeling. Top accomodatie!
Vertaald door Google Rustige en aangename plek om te ontspannen, weg van het lawaai Origineel الهدوء ومكان ممتع للأستجمام بعيد عن الضجيج
Vertaald door Google Erg mooi Origineel Odlicno preljepo
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid